Захистять від злих людей і несправедливості: 3 найсильніші молитви

Езотерика та астрологія
946
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Дівчина зі свічкою молиться, фото
Фото: Pinterest

Читайте їх, коли на душі тяжко

Здавна люди знали, що найсильніший захист — це молитва. Найчастіше наші пращури читали псалми. Раніше ми писали, які молитви захистять вагітних, а тепер розкажемо, як уберегтися від несправедливості з боку людей.

Головне під час молитви — це щирість і добре серце. Попросіть у Всевишнього захист, і Він обов'язково за вас заступиться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Псалом 3

Псалом Давидів, як він утікав був пред Авессаломом, своїм сином. Господи, як багато моїх ворогів, як багато стають проти мене! Багато-хто кажуть про душу мою: Йому в Бозі спасіння нема! Села. Але, Господи, щит Ти для мене та слава моя, і мою голову Ти підіймаєш! Своїм голосом кличу до Господа, і Він озветься зо святої Своєї гори. Села. Я лягаю і сплю, і пробуджуюся, бо Господь підпирає мене, і я не побоюсь десяти тисяч люду, які проти мене навколо отаборились! Устань же, о Господи! Спаси мене, Боже мій, бо Ти разиш усіх ворогів моїх в щоку, зуби грішникам крушиш! Спасіння від Господа, і над народом Твоїм Твоє благословення! Села.

Церковні свічки, фото
Фото: Pinterest

Псалом 53

Спаси мене, Боже, Іменням Своїм, і міццю Своєю мене оправдай! Вислухай, Боже, молитву мою, нахили Своє ухо до слів моїх уст, бо чужинці повстали на мене, розбишаки ж шукають моєї душі, вони Бога не ставили перед собою. Села. Ось Бог помагає мені, Господь серед тих, хто підтримує душу мою. Хай повернеться зло на моїх ворогів, Своєю правдою винищи їх. В добровільному дарі я жертву Тобі принесу, Ім'я Твоє, Господи, славити буду, що добре воно, бо мене воно визволило від усяких нещасть, і я бачу занепад моїх ворогів!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Натільний хрестик і свічки в храмі, фото
Фото: Pinterest

Псалом 142

Господи, вислухай молитву мою, почуй благання моє в Своїй вірності, у правді Своїй обізвися до мене! І на суд не вступай із рабом Своїм, бо жоден живий перед обличчям Твоїм справедливим не буде! Бо неприятель переслідує душу мою, топче живую мою до землі… Посадив мене в темряву, як мерців цього світу! Омліває мій дух у мені, кам'яніє в нутрі моїм серце моє… Я згадую дні стародавні, над усіми Твоїми чинами роздумую, говорю про діла Твоїх рук. Я руки свої простягаю до Тебе, душа моя прагне Тебе, як води пересохла земля! Села.

Поспіши мене вислухати, Господи, дух мій кінчається! Не ховай Ти від мене обличчя Свого, і нехай я не буду подібний до тих, хто сходить до гробу! Об'яви мені вранці Своє милосердя, бо на Тебе надіюсь, повідом Ти мене про дорогу, якою я маю ходити, бо до Тебе підношу я душу свою! Урятуй мене, Господи, від моїх ворогів, бо до Тебе вдаюся! Навчи мене волю чинити Твою, бо Ти Бог мій, добрий Дух Твій нехай попровадить мене по рівній землі! Ради Ймення Свого, о Господи, оживи мене, Своєю правдою виведи душу мою від недолі! А в Своїм милосерді понищ моїх ворогів, і вигуби всіх, хто ненавидить душу мою, бо я раб Твій!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Дівчина у храмі перед іконою, фото
Фото: Pinterest

Раніше ми писали, як молитися за коханого. Для вас — сильні молитви, які захистять у складних ситуаціях.