Що треба купити у січні, щоб залучити в дім удачу та щастя на весь рік

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Січень — час для всього нового. На початку нового року енергетика Всесвіту особливо сильна, тож саме в цей час зазвичай найпростіше змінювати своє життя. Перший місяць року - ідеальний період для оновлень та нових починань. Залучити удачу у цю пору - простіше, ніж в будь-яку іншу, тож сьогодні ми розкажемо, як саме це зробити!

Згідно з народними прикметами, якщо купити певні речі у січні, ви залучите удачу та процвітання у свій дім. Що саме варто придбати на початку нового року, розповідає  Ukr.Media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Червоний декор

Червоний колір символізує багатство, силу, удачу та позивну енергію. Езотерики радять придбати щось із домашнього декору саме у такому кольорі. Це може бути картина у червоних тонах, новий диван, килим або подушка чи накидка на крісло, червоний горщик на квіти чи навіть ваза.

Що треба купити у січні, щоб залучити в дім удачу та щастя на весь рік - фото №1
Фото: ХОЧУ.ua
Що треба купити у січні, щоб залучити в дім удачу та щастя на весь рік - фото №2
Фото: ХОЧУ.ua

Золоті деталі інтер'єру

Золото - ще один символ багатства, достатку та розкоші. Будь-яка золота прикраса для вашого інтер'єру може стати тим самим "ключиком" до вашого фінансового прориву у Новому 2024 році.

Що треба купити у січні, щоб залучити в дім удачу та щастя на весь рік - фото №3
Фото: pinterest
Що треба купити у січні, щоб залучити в дім удачу та щастя на весь рік - фото №4
Фото: rerooms
Що треба купити у січні, щоб залучити в дім удачу та щастя на весь рік - фото №5
Фото: prom.ua
Що треба купити у січні, щоб залучити в дім удачу та щастя на весь рік - фото №6
Фото: prom.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ароматичні свічки

Гарний аромат - ще один елемент дому, в якому панує мир та затишок. Щоб приманити удачу в своє життя, достатньо запастися пахучими свічками з тим ароматом, який вам найбільш до вподоби, й час від часу їх запалювати - і просто насолоджуватись! До слова, найкращими варіантами вважаються лавандові та цитрусові аромати.

Дзеркала

Що треба купити у січні, щоб залучити в дім удачу та щастя на весь рік - фото №7
Фото: nabuduvaly.com

З дзеркалом пов'язано чимало прикмет та повір'їв, причому як хороших, так і поганих. Щоб у вашому домі весь рік панував достаток та щастя, у січні варто придбати нове дзеркало. Воно має бути красивим і подобатись вам. Це може бути як дорогий варіант із підсвіткою чи розкішною рамою, так і невеличке дзеркальце у вашій спальні, за допомогою якого ви щоранку робитимете собі ідеальний макіяж.

Що треба купити у січні, щоб залучити в дім удачу та щастя на весь рік - фото №8
Фото: nabuduvaly.com
Що треба купити у січні, щоб залучити в дім удачу та щастя на весь рік - фото №9
Фото: nabuduvaly.com
Що треба купити у січні, щоб залучити в дім удачу та щастя на весь рік - фото №10
Фото: nabuduvaly.com
Що треба купити у січні, щоб залучити в дім удачу та щастя на весь рік - фото №11
Фото: nabuduvaly.com

Книжки

У новому році завжди слід звертати особливу увагу на свій розвиток та самопізнання. Тому подбайте про те, щоб у січні у вашому домі з'явилося кілька нових книг. Тематика неважлива - головне, щоб вам хотілося їх прочитати! Так ви отримаєте змогу розвивати свої таланти й кар'єру, зокрема, а ще - залучити фінансове благополуччя у своє життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про 3 знаки Зодіаку, наділені магічними здібностями . Є люди, які від самого народження мають надзвичайно сильну інтуїцію. І зазвичай вони - представники саме цих знаків!