Не пара: ці знаки Зодіаку все одно розійдуться

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Астрологи розповіли, що є люди, які не сумісні між собою по зірках і планетах. Якою б спочатку не була любов і пристрасть, згодом їхня шляхи все одно розійдуться. Раніше ми писали, що таке кармічний борг, а тепер розкажемо, які пари знаків Зодіаку не будуть разом.

Не всі люди можуть прожити разом усе життя. Не всі разом розвиваються і спілкуються, аби втримати сім'ю. Експерти прослідкували, хто ці люди по гороскопу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Діва та Овен

Примхливі і холодні Діви, які не вміють показувати любов, не завжди готові обговорити проблему, і не збираються когось слухати, стануть швидко дратувати Овна. Овни, у свою чергу, будуть обурюватися і скандалити, чому партнер не підкоряється, не хвалить їх та не проявляє емоцій. Розбіжності проявляться і у вихованні дітей. Овен буде вимагати дисципліни та контролю, а Діва готова буде спхнути малих до бабусі й дідуся.

Лев і Козорог

На початку стосунків пристрасть і любов цієї пари може зашкалювати. Проте Лев, який вимагає повної влади, дорогих подарунків та контролю, стане ненависним для Козорога. Буде все, як у природі: лев захоче з'їсти козу з будь-якої причини. Як би Козорог не старався працювати, робити сюрпризи та радувати Лева, Лев не оцінить, а навпаки буде принижувати партнера. Врятувати стосунки не допоможуть навіть діти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку неможливо забути. Астрологи визначили, в кого легко закохатися на все життя.