Задурять голову і зникнуть: не вірте цим знакам Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Не всі люди серйозно ставляться до почуттів інших, дотримують своїх слів та готові розвивати стосунки. Є такі, що задовольняються грою, аби потішити своє его, а потім зникають. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку неможливо забути, а тепер розкажемо, хто із них зазвичай лише обманює.

Астрологи визначили знаки Зодіаку, яким не варто вірити. Ці люди можуть бути хорошими друзями, колегами, знайомими, але будувати з ними сім'ю вийде у рідких випадках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Рак

Раки вміють ввійти у серце, а потім розірвати його зсередини. Ці люди живуть власним егоїзмом і виконують обіцянки лише тоді, коли їм вигідно. В іншому випадку вони “повісять” своє недотримання слова на іншу людину, яка буцімто сама це спровокувала.

Стрілець

Ці люди цікаві, комунікабельні та доволі романтичні. Але через свою несерйозну поведінку і забудькуватість вони можуть легко відігнати від себе кохану людину. Недотримання слова для них — норма, тому що вони ніяк не згадають, про що говорили.

Риби

Риби — одні з найпрофесійніших маніпуляторів. Вони можуть пообіцяти золоті гори, а потім будуть вимагати їх у того, кому обіцяли. Ці люди — надійні партнери по роботі, вірні друзі, але рідко — хороші для шлюбу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про енергетику днів тижня. Езотерики розповіли про  таємниці четверга, і як себе вести, аби вдалися усі плани.

Фото: Pinterest