Їдять, і не товстіють: ці знаки Зодіаку завжди мають гарну фігуру

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кожна людина має свою фізіологію. Отож, фігура залежить від різних факторів. Езотерики переконані, що зірки також мають вплив і на фігуру, і на вроду. Раніше ми писали, у чому криється жіночність кожного знаку Зодіаку, а тепер розкажемо, хто із них може їсти, і не гладшати.

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку наділені особливим шармом, вродою та фігурою. Такий дар при народженні дали їм зірки. Зазвичай ці люди можуть їсти, що завгодно, і залишатися з гарними формами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ТЕРЕЗИ

На цих жінок жартома кажуть “відьма”, тому що вони можуть їсти і солодощі, і мучне, й при цьому мати струнку фігуру. Терези від народження наділені містичною вродою та магнетичним поглядом. Гарна фігура — в додачу.

СКОРПІОН

Жінки Скорпіони з народження мають свій шарм ф вишукану зовнішність. Вони вміють себе подати. А ще Скорпіони можуть легко збалансувати харчування так, що їстимуть усе, що забажають, і не зіпсують фігуру.

ЛЕВ

Жінка Лев дуже уважна і самокритична. Для неї норма — це коли в ній усе бездоганно. Фігура — в тому числі. Лев не буде обмежувати себе в улюбленій їжі. А фігура не зіпсується, тому що після смачного перекусу буде кілька годин активного спорту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку — найромантичніші . Астрологи розповіли, хто легко організує романтику, а хто побоїться і слова вимовити.