Вони — погані друзі: ТОП-2 знаки Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Є люди, які прийдуть на порятунок навіть вночі. А є такі, що будуть дружити лише коли їм це потрібно. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку зустрінуть своє кохання після Повні, а тепер розкажемо, хто із них — поганий друг.

Астрологи визначили, які знаки Зодіаку не подадуть руку підтримки у складну хвилину. Ці люди знайдуть тисячі причин, аби уникнути спілкування, коли вам погано, і розбудять вночі, коли потрібно їм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Близнюки

Близнюки починають цінувати дружбу, коли її втратять. Саме тоді вони розуміють, що дружби в односторонньому порядку не буває. Але навряд їм дадуть шанс “реабілітуватися”, тому що довіра до них зникне назавжди.

Скорпіон

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, зазвичай — вовки-одиначки. Для них бути без друзів — це норма, тому і вони рідко бувають другом для когось.

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про енергетичну силу вівторка. Астрологи розповіли, як провести цей день тижня, аби зарядити успіхом і щастям весь місяць.

Фото: Pinterest