Повня січня 2024 принесе гроші 4 знакам Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна люди знали, що Повний Місяць завжди активує приховані риси характеру людини. Зазвичай у Повню трапляється чимало пограбувань, або люди просто гублять гроші. Раніше ми писали, хто завдяки цій фазі Місяця зустріне кохану людину, а тепер розкажемо, у кого будуть додаткові гроші.

Астрологи розповіли, для кого Повня притягне гроші. Ці знаки Зодіаку можуть отримати премію, подарунок у вигляді валюти, або ж просто виграють їх у лотерею. Місяць активізується у цю фазу 25 січня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скорпіон

Всесвіт оцінив ваші старання і чесний заробіток. Днями Повня притягне для вас чимало грошей, аби ви відчули себе потрібними. Не забудьте купити одяг, який так сподобався.

Терези

Повня перетворить вас на магніт для грошей. Вони будуть поступати з усіх джерел. Вам вистачить на все, і навіть більше. Таке везіння — винагорода за те, що ви не здаєтеся.

Водолій

Ви знаєте, що таке якісно працювати, і зазвичай саме ви — приклад для ваших колег. Це бачить не тільки керівництво, а й зірки. Коли активізується Повня, активізується і канал вашої фінансової стабільності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Рак

Скоро у вас будуть додаткові гроші. Не витрачайте їх на дрібниці. Зекономте, аби зробити дороговартісну покупку. Проте пам'ятайте, що її потрібно робити не у високосному році. Тому доведеться потерпіти.

Раніше ми писали про найвірніші знаки Зодіаку. Астрологи розповіли, для кого у 2024 році в пріоритетах буде саме вірність.