Не тримайте це вдома: 3 речі, які притягують хвороби

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна люди знали, що є речі та рослини, які мають негативну для оселі енергетику. Саме тому їх ніколи не тримали вдома, а виносили надвір. Раніше ми писали про небезпечні імена для дітей, а тепер розкажемо, що потрібно швидше викинути.

Езотерики назвали 3 речі, які мають дуже сильну енергетику різних спектрів. Вона позитивно працює надворі або в галереях, проте негативно — вдома. Тому, якщо ви впізнали у себе таку річ, краще позбудьтеся її якомога швидше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

КВІТИ

Погану енергетику мають сухі, штучні квіти і ті, що ростуть на водоймах. Сухі квіти притягують часті простуди, штучні — загострення хвороб, а квіти з водойм можуть затягнути в дім нечисть, яке зведе господаря зі світу. Принаймні так вважали наші пращури.

Не тримайте це вдома: 3 речі, які притягують хвороби - фото №1

ПОСУД

Не весь посуд можна тримати вдома. Навіть якщо це дорога річ, але має сколки чи тріщини, через неї у приміщення відбувається сильний злам енергетики. Можуть блокуватися канали грошей, достатку і психічного здоров'я.

Не тримайте це вдома: 3 речі, які притягують хвороби - фото №2

ОДЯГ

Якщо у вас є одяг, який ви не носили більше року, і причина — не погодні умови при зміні сезону, то краще передаруйте цю річ нужденному. Одяг, який “чомусь не носиться” забирає силу, життєву енергію та натхнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Не тримайте це вдома: 3 речі, які притягують хвороби - фото №3

Нагадаємо, раніше ми писали, що не варто робити на спадний Місяць. Езотерики розповіли, яких заборон дотримувалися наші пращури.

Фото: Pinterest