Небезпечні імена для дітей: думайте, як називаєте

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Чимало людей дотримуються традиції називати своїх дітей на честь пращурів. Езотерики категорично проти таких дій. Раніше ми писали про природу кожного знаку Зодіаку, а тепер розкажемо, як не варто називати сина чи доньку.

Кожна людина сама вирішує, як назвати свою дитину. Проте є моменти, коли варто подумати про силу енергетики імені. Коли ви називаєте малюка на честь померлого, то дитині передається частина долі цієї людини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Езотерики вважають, що кармічні уроки, які не встиг завершити у земному житті померлий пращур, будуть завершувати діти, які носять його ім'я. І справа не в тому, що ім'я може випадково співпасти. Чужою енергетикою воно заряджається саме тоді, коли батьки вирішують, що саме це ім'я — на честь когось.

Проте ще здавна люди знали, що не всіма іменами можна називати дитину. Наприклад, якщо людина померла від хвороби або біди, краще не брати її ім'я. Те ж стосується законопорушників або родичів, які мали погану репутацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, які талісмани потрібно ставити на робочий стіл. Езотерики розповіли, які предмети притягують успіх, кар'єрний ріст і гроші.

Фото: Pinterest