Життя перевернеться з ніг на голову: цим знакам Зодіаку дуже пощастить

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Лютий почне кардинально міняти життя деяких людей. Хтось переїде в іншу країну, хтось почне вчитися на іншого спеціаліста, а хтось розлучиться. Раніше ми писали, що чекати кожному знаку Зодіаку з початку китайського Нового року, а тепер розкажемо, кому скоро почне щастити.

ТЕЛЕЦЬ

Тельців чекають романтичні побачення, затишок і гармонія. Усе буде іти так, як ви мріяли. Це — винагорода Всесвіту за успішно пройдені кармічні уроки. Більше розчарувань у стосунках у вас не буде.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ДІВА

Якщо вам захочеться змінити спеціальність і почати працювати у тій сфері, в якій ви ніколи не були — не лякайтеся. Вас підштовхують до кардинальних змін не просто так. Попереду — фінансовий успіх та визнання.

КОЗОРОГ

Козорогам варто позбутися всього, що набридло, тягне на дно чи не приносить радості. Якщо вас не поважаються на роботі, у стосунках, чи в компанії друзів — ставте крапку. Час заблокувати у телефоні декілька номерів.

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що подарувати на День Валентина різним знакам Зодіаку. Астрологи дали підказки, які допоможуть обрати хороший презент.

Фото: behance.net