Пригальмуйте! Цим знакам Зодіаку відмовлять у пропозиції руки і серця

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кохання і стосунки — це добре, але не всі жінки готові до шлюбу. Для когось треба просто більше часу, аби розібратися з собою. Раніше ми писали, що принесе молодий Місяць кожному знаку Зодіаку, а тепер розкажемо, кому не варто поспішати з освідченням.

Астрологи розповіли, у кого можуть бути неприємності під час романтичного зізнання у коханні. Зірки попереджають, що не варто поспішати. Нехай пройде ще трішки часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

РАК

Ваші почуття сильні та щирі. Ви впевнені, що готові до створення сім'ї, і готові про це зізнатися. Але варто трішки зачекати. Своїм зізнанням ви злякаєте партнерку.

СТРІЛЕЦЬ

Астрологи попереджають, що лютий — не найкращий місяць для освідчення. Ваша половинка буде не в тому настрої, щоб сконцентруватися на створенні сім'ї.

РИБИ

Ваша половинка не в захваті від вашої поведінки, хоч і показує, що ви їй не байдужі. Потрібен час, аби завоювати її прихильність. Не поспішайте і займіться саморозвитком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку з усіма пересваряться у лютому 2024 року. Астрологи попередили, хто буде провокатором сварок і криків.

Фото: filmsbyavs