Їх зрадять друзі в середині лютого: названо 4 знаки Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Середина лютого буде не дуже приємною для кількох знаків Зодіаку. Саме у цей період вони зрозуміють, що їхні друзі, яким вони так довго довіряли, насправді не щирі. Раніше ми писали поради на зростальний Місяць, а тепер розкажемо хто втратить друзів у середині лютого.

Астрологи розповіли, що середина лютого відзначиться своєю чистою енергетикою. Зростальний Місяць витісняє усе старе, нечесне та зле. Це стосується усіх сфер життя, зачепить і дружбу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скорпіон

Людина, з якою ви з однієї пісочниці, виявиться зрадником. Ви зрозумієте це у середині місяця, коли черговий раз довірите свою таємницю. Будьте обачні: вас зраджують давно.

Козорог

Не варто довіряти ані колегам, ані друзям. Вони заздрять вам і вважають, що ви щось їм винні. Не ведіться на маніпуляції, поважайте себе та ставте крапку в таких відносинах якомога швидше.

Діва

Коли вам говорять, що у них немає часу, тому що з'явилися термінові справи, або вони захворіли, — не вірте. Ваші друзі обманюють вас. Їм вигідно, коли підтримуєте ви. Відповідати взаємністю вони не збираються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Риби

Ви так довго шукали друзів, і нарешті знайшли. Проте, вони теж тимчасові. Не варто довіряти їм свої таємниці, тому що у вас із ними різні цінності та пріоритети. Ваші так звані друзі не будуть підтримувати жодну вашу сторону.

Нагадаємо, раніше ми писали, які знаки Зодіаку закохаються в середині лютого . Астрологи розповіли, кому пощастить із взаємним коханням.

Фото: Pinterest