Мають дар зцілювати інших: названо 3 знаки Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

У житті трапляються ситуації, коли людина відчуває себе виснаженою, втомленою та сумною без вагомих на це причин. Проте, потрапляючи в якесь оточення, вона раптово оживає. Це трапляється, коли поруч — цілитель. Раніше ми писали, які знаку Зодіаку бувають енергетичними вампірами , а тепер розкажемо, хто із них вміє відчувати душевну і психологічну біль.

Ці знаки Зодіаку часто мають дар цілителів. Вони знають, що у вас болить і фізично, і на душі. А ще — причину цих недуг. Ці люди вміють якісно допомогти, назвавши причинно-наслідковий зв'язок тих чи інших ситуацій, а також правильний шлях до їх вирішення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ТЕРЕЗИ

З дитинства Терези люблять гратися у чарівників або фей. Вони знають, що болить у кожної подруги з двору, і навіть можуть прикласти руку, аби зцілити. Дорослі захоплюються гарною грою дітей, а ті, в свою чергу, не можуть доказати, що їх зцілили.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці вміють відчувати людей. А ще вони бачать причину тієї чи іншої проблеми, і можуть розповісти, як вийти із замкнутого кола. В компанії, де є ці знаки Зодіаку, нікому не буває фізично погано.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці здатні бачити віщі сни. Вони і підказують їм про негаразди близьких чи знайомих, а також причину цих проблем. Якщо ви запитаєте у Стрільця поради, він відповість не як друг чи колега, а як людина із надприродними здібностями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку — посланці Всесвіту. Езотерики назвали людей, які приходять у життя, аби допомагати іншим.