Топ 5 енергетичних вампірів за знаком Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Чи не кожна людина бувала у компанії друзів, знайомих або колег, де раптово відчувала сильне виснаження, апатію та бажання втекти. Езотерики кажуть, що саме так виявляє себе енергетичний вампір. Раніше ми писали про найхитріші знаки Зодіаку, а тепер розкажемо, хто із них вміє викачувати енергію з інших людей.

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку можуть бути енергетичними вампірами. Така здатність залежить у першу чергу від енергетики людини, тому не варто звертати увагу на колір очей і характер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

РИБИ

Ці люди з першого погляду здаються дуже милими та дружніми. Попри свою замкненість, вони вміють показати співрозмовнику, що пішли із ним на контакт. Проте паралельно вони “з'їдять” у нього всі сили.

КОЗОРОГ

Козороги мають настільки сильну енергетику, що і самі можуть не звернути увагу на те, що вони просто “давлять” нею інших людей. Якщо ви відчуваєте, що Козорог “їсть” ваші сили, почніть жартувати, аби він бачив ваш сміх.

СКОРПІОН

Скорпіони мають дуже сильну інтуїцію, енергетику, і здатність впливати на думки інших людей. Уберегтися від цього знаку Зодіаку допоможе амулет, який віддзеркалює усе, що навколо. А ще Скорпіони не зможуть вас зачепити енергетично, якщо ви будете щиро посміхатися і торкатися їх за руку або плече.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

РАК

Рак — дуже мстивий знак Зодіаку. Якщо йому щось не сподобається, або ви не виконаєте його бажання, вони почнуть викачувати з вас енергію. Аби зупинити такий процес, зробіть так, щоб Рак відчув, що ви його ігноруєте.

ЛЕВ
Покажіть Леву, що ви — самодостатня людина, і йому стане “не смачно” вас “їсти”. Із рангу жертви енергетичного вампіру ви легко перейдете у ранг колеги, товариша чи друга. А ще Лев не зможе використати свою негативну силу, якщо ви будете одягнені у жовтий колір.

Раніше ми писали, кому пощастить із фінансами на зростаючий Місяць. Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку розбагатіють.

Фото: gpointstudio