У цих знаків Зодіаку починається біла смуга життя

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які скоро забудуть про негаразди та біди. Планети-покровителі вишукувалися так, що відкрили енергетичний портал успіху та щастя. Раніше ми писали, кому сняться віщі сни , а тепер розкажемо, у кого почнеться біла смуга в житті.

Будні — без екстриму, тепер життя цих людей буде м'яке і спокійне, пише collective.world. Ці знаки Зодіаку нарешті вийдуть на білу смугу життя і можуть розслабитися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

РАК

Раки по своїй природі люблять легкість та м'якість. Якщо трапляються негаразди, Раки пригнічуються і можуть замкнутися в собі. Період негараздів минає. Попереду — комфорт, спокій та мир.

ДІВА

Діви — дуже самокритичні. Саме через цю рису характеру вони страждають від багатьох життєвих ситуацій, на які інші можуть не звернути увагу. Звикніть до думки, що ви для себе — найкращий друг. Все буде добре.

СКОРПІОН

Час послабити пильність і розслабитися. Скорпіони вийшли на шлях самозцілення. Відчуття ізоляції та втрати виникло через те, що ви берете все близько до серця. Астрологи радять змінити стиль життя на більш м'який, і ви одразу вийдете на білу смугу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як закохати в себе різні знаки Зодіаку. Астрологи розповіли про цінності та пріоритети, на які варто звернути увагу.

Фото: macrovector