Бачать віщі сни: названо 3 знаки Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Не всі люди сплять по ночах спокійно. Є такі, у яких часто збуваються сновидіння. Раніше ми писали про енергетичних вампірів, а тепер розкажемо, в яких знаків Зодіаку віщі сни.

Астрологи визначили, які люди мають сильну інтуїцію та здатні бачити пророчі сновидіння. Такий дар вони мають із народження, адже народилися під особливим енергетичними порталами, які утворили їхні планети-покровителі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ТЕРЕЗИ

Цей знак Зодіаку — єдиний із неживої природи. Саме в Терезів найсильніше розвинені надприродні здібності. Вони вміють бачити пророчі сни, відчувають людей і можуть виступати в ролі енергетичних цілителів.

ВОДОЛІЙ

Водолії вміють зв'язатися із Всесвітом у будь-яку хвилину. Якщо їм потрібна порада, вони подають “запит” в небеса, і отримують відповідь уві сні. Водолії бачать віщі сновидіння та вміють розтлумачувати чужі.

СКОРПІОН

Холоднокровність Скорпіона та їхнє логічне мислення тільки допомагають мати ще сильнішу інтуїцію. Вони чітко розрізняють, який сон — результат активності мозку, а який — віщий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, кому пощастить із фінансами під час зростаючого Місяця. Астрологи назвали знаки Зодіаку, в яких поповняться гаманці.