“Чорна смуга” закінчиться: у цих знаків Зодіаку все буде добре

Езотерика та астрологія
740
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Щаслива жінка, фото
Фото: Pexels

Езотерики розповіли, які знаки Зодіаку вийдуть з активної негативної енергетичної фази, і їхня “чорна” смуга життя завершиться

Початок і середина весни запам'ятаються для деяких людей м'яким закінченням кармічних уроків. У цих знаків Зодіаку нарешті завершиться “чорна смуга”. Раніше ми писали, як себе вести у час спадного Місяця в березні, а тепер розкажемо, у кого мине період невезіння.

Із середини березня 2024 року деякі знаки Зодіаку відчують колосальне полегшення. Негаразди вирішаться у їхню користь, біди минуть і почнеться успіх. “Чорна” смуга життя підходить до фінішу, забираючи із собою сумні спогади.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Терези

Час вдихнути свіже повітря на повні груди. Ви виходите на білу пряму, яка стосується перемоги в усіх фронтах. Вас чекає щастя і в роботі, і в стосунках, і позитивне розв'язання проблем, які тягнуться з минулого.

Водолій

Негаразди для вас — не проблема. Ви з гідністю проходите усі життєві уроки, і нікому не показуєте ані свій біль, ані свої сльози. Час бути щасливими. “Чорна” смуга життя закінчується на довго.

Діва

Одиноким Дівам нарешті пощастить у коханні. Більше не буде розбитого серця, скандалів, непорозумінь та ревнощів. Вас чекають щасливі, взаємні стосунки. Новий етап життя почнеться із середини березня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про ритуали для весни. Езотерики розповіли, що робити, аби цей сезон був щасливим та успішним.