Розбагатіють на зростаючий Місяць: названо 3 знаки Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Компас і гроші, фото
Фото: Freepik

Езотерики розповіли, кому пощастить із фінансами у період зростаючого Місяця

Зростаючий Місяць березня 2024 року відкриє фінансовий портал для деяких знаків Зодіаку. Причина цьому — їхня відданість і відповідальність на роботі. Раніше ми писали, хто у березні зустріне своє кохання, а тепер розкажемо, хто розбагатіє.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким почнуть поступати гроші з різних сфер. Це буде і робота, і хобі, і подарунок з нагоди якоїсь події. Ловіть удачу за хвіст і подумайте, як інвестувати отримане.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скорпіон

Попереду вас чекає чимало витрат. Таким є завдання долі, і ви не зможете його обійти. Аби вам не було важко, Всесвіт посприяє збільшенню ваших доходів. Ви впораєтеся, головне — не бійтеся зробити перший крок.

Діва

Ваші справи стрімко підуть вверх, принісши вам і визнання, і авторитет, і гроші. Ви зможете погасити борги та відкласти на майбутнє. Якщо вам запропонують вигіднішу роботу, зважте всі “за” і “проти”, перед тим, як прийняти рішення.

Близнюки

Весною вам почне щастити із фінансами. Надходження підуть і від роботи, і від родичів. Не бійтеся стартувати проєкт, про який мрієте. Він буде успішним, якщо ви старанно працюватимете над ним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, який колір гаманця притягує гроші. Езотерики розповіли, що його потрібно вибирати за датою народження . Відтак не всім потрібен саме червоний гаманець.