Щасливці, люди з шостим чуттям і ті, кому не пощастило: що казала Ванга про різні знаки Зодіаку

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Провидиця Ванга, фото
Фото: thevoicemag

Віщунка розділяла всі знаки Зодіаку на три категорії

Знаменита болгарська пророчиця Ванга , яка розуміла сни та вміла передбачати майбутнє, розбиралася ще й в астрології. Що саме вона говорила про різних представників зодіакального кола — дізнавайтеся далі!

За словами тих, хто був знайомим з Вангелією, вона завжди ділила всі знаки Зодіаку на три групи: перша — щасливці, долі яких можна тільки позаздрити; друга — ті, кому в житті буде важко; третя — ті, кого Всесвіт наділив екстрасенсорними здібностями. Хто до якої категорії належить, розповідає apostrophe .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які знаки Зодіаку Ванга вважала щасливими:

  • Телець (20 квітня - 20 травня). Це спокійні та розсудливі люди, які мають чіткі цілі та плани. Це ті, хто завжди знає, чого хоче від життя, й переважно отримує саме те, що треба.

  • Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) . Це найзагадковіший знак Зодіаку, а його представники — надзвичайно щасливі люди. Однак вони дуже вразливі, хоч такими і не здаються. Представники цього знака не звикли довіряти людям. Та найголовніше, що до Скорпіона прихильні вищі сили, які їх оберігають та допомагають їм по життю.

  • Лев (23 липня - 22 серпня). Ці щасливці рідко стикаються з перешкодами на своєму шляху. Все їхнє життя заздалегідь розплановане. Щоправда, аби отримати від нього сповна, Леви повинні “зняти корону із голови” й почати приділяти хоча б трохи уваги оточуючим.

  • Риби (19 лютого - 20 березня) . Представників цього знака можна вважати дійсно успішними та щасливими — до них прихильні як люди, так і зорі. Завдяки своїй працелюбності Риби можуть розраховувати на здійснення усіх своїх планів та мрій!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які знаки Зодіаку мають важку долю, за словами Ванги:

  • Терези (23 вересня - 22 жовтня). Ті, хто народився під цим сузір’ям, занадто сильно залежать від думки оточення. Вони завжди готові кинутися на допомогу, чим недобрі люди завжди з радістю готові скористатися! Щоб налагодити власне життя, їм варто навчитися говорити “Ні!”.

  • Близнюки (22 травня - 21 червня). Невдачі буквально по стопах ідуть за Близнюками. А причина тому — їхня закомплексованість, яку помітно за три кілометри. Паніка, острах перед усім новим та потурання власним шкідливим звичкам — ось, що робить їхнє життя нестерпним.

  • Рак (22 червня - 22 липня) . Цей знак часто “тоне” у своїх проблемах. Якщо порівнювати його життя із зеброю, то чорних смуг виявиться більше, ніж білих… А причиною цього є звичка Раків нити з будь-якого приводу і без такого. Вирішується ця проблема просто: ставтеся до життя простіше і часом просіть про допомогу у своїх рідних, вони точно вам не відмовлять!

  • Козоріг (22 грудня - 19 січня) . Легким їхнє життя не назвеш. Але головна проблема у тому, що Козороги самі собі вигадують все нові й нові проблеми. Більшість із них легко вирішується: просто згадайте наскільки ви хоробра людина і перестаньте боятися власної тіні!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які знаки Зодіаку — природжені екстрасенси, на думку Ванги:

  • Водолій (20 січня - 18 лютого). Цей знак частіше за інших бачить віщі сни й може передбачати майбутнє. До його слів варто прислуховуватися, хоч Водолії часом і здаються дивними.

  • Діва (23 серпня - 22 вересня) . Діва вміє зчитувати почуття та емоції людей за одним поглядом. Більш того, цей знак Зодіаку завжди допоможе, якщо ви його про це попросите. Нехтувати порадами Діви не варто — вони ніколи не говорять зайвого чи того, у чому самі не впевнені.

  • Стрілець (22 листопада - 21 грудня) . У представників цього зодіакального сузір’я чудово розвинені екстрасенсорні здібності. Багато людей відчувають, що до них можна звертатися за допомогою — і цілком мають рацію! Стрільці здатні допомогти вирішити навіть найскладнішу проблему.

  • Овен (21 березня - 19 квітня) . Овни можуть отримати усе, чого тільки забажають, адже в них дуже сильна підсвідомість. Все, що для цього потрібно — чітко уявити, чого саме ви хочете, з усіма деталями. А щоб цей дар розвивався, Ванга радила Овнам ніколи не відмовляти тим, хто просить про допомогу і допомагати людям, яким живеться гірше за вас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про однакові числа на годиннику. Що означає, коли ви постійно бачите одні і ті ж цифри — дізнавайтеся у нашій статті!