Вони неймовірно сильні: жіночі імена-обереги

Езотерика та астрологія
619
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка у полі
Фото: cvd.vn.ua

Значення жіночих імен-оберегів

Ім'я має величезне значення для людини. Воно впливає на характер жінки чи чоловіка та формує особистість. Також ім'я стає сильним оберегом для людини і може захищати протягом життя.

При народженні дитини було б добре обирати ім'я  вивчивши, що воно означає. Адже більшість людей називають немовлят модними іменами не надаючи значення, тому, що закладено у ім'я. Існує кілька імен, які створюють сильну захисну ауру для власника, розповідає teawithlemon.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прекрасне ім'я "Олександра"

Дослівний переклад  з грецького -  "мужня", "захисниця". У ній переважає сильний і незламний дух. Володарі цього імені максималісти, які звикли досягати мети і йти до останнього. Всупереч силі імені, вони приваблюють чоловіків своєю жіночністю та ніжністю. 

Вольове ім'я "Вікторія"

З латинського перекладається - "перемога". Жінки з цим ім'ям завжди звикли бути переможницями у будь-яких сферах життя. Вони наполегливі, вперті, але чуйні, ніжні та вразливі. Вміють товаришувати і завжди оточені друзями. Для Вікторій немає нічого неможливого і витримати їх зможе лише сильний чоловік.

Ніжне ім'я "Ірина"

Вони завжди мають свої плани і чіткі відповіді на питання. Полюбляють ризик та адреналін, нові знання і несподівані пригоди. Величезна сила волі допомагає долати перешкоди і розв'язувати завдання чітко та швидко.

Світле ім'я "Олена"

Сім'я для Олен завжди на першому місці. Вони зроблять все для зміцнення і процвітання своєї родини. Будь-які вчинки і жертви, щоб родина була дружньою і згуртованою. Мають сильний дух і керуються розумом.

Незрівнянна “Тетяна”

Сміливий характер та мужність відрізняє її від інших представниць жіночої статі. Самовпевнена, критична до себе і людей, цілеспрямована та відважна. Люди люблять її за прихильність і добре серце. Вони, переважно ніжні, добрі і люблячі матері.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Здавна існувала така традиція - давати дитині два імені. Одне для людей, а інше - таємне, як оберіг для немовляти. Перед вибором імені звертайте увагу на значення, а не просто назвати, щоб не таке, як у всіх.