Березневий зростаючий Місяць принесе дива 3 знакам Зодіаку

Езотерика та астрологія
511
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка біля енергетичної кулі, фото
Фото: Freepik

Весна стане сприятливим періодом, коли у декількох знаків Зодіаку почнуть здійснюватися заповітні мрії

Високосний рік принесе не лише кармічні уроки та важкі випробування. Старанних, сміливих та активних він буде винагороджувати дивами. Раніше ми писали, коли в березні загадувати бажання , а тепер розкажемо, в кого почнуть здійснюватися мрії.

Астрологи розповіли, що у деяких людей здійсняться мрії, які були давно “закопані” в серці. Такий подарунок долі притягне зростаючий Місяць березня. Він несе із собою потужну енергетику миру, справедливості й кохання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Близнюки

Не варто ховатися за нескінченною роботою, забувши про себе. Всесвіт знає, за чим ви плачете, і про що мрієте. Ваші старання будуть мати нагороду, про яку ви і не здогадуєтеся.

Водолій

Ваша мрія здійсниться. Ви притягнете її завдяки своїй мужності, вірі та силі волі. Ваша поведінка є взірцевою, і з вас можна брати приклад незламності. Зростаючий Місяць розв’яже ваші кармічні вузли та виведе на стежку щастя.

Козоріг

Аби мрії здійснилися, не обов'язково потрібно працювати без вихідних. У першу чергу ви повинні візуалізувати, що отримали ваше бажання, і відчути всі радісні емоції цього моменту. Зростаючий Місяць притягне до вас усе, що ви хочете.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що не можна робити на зростаючий Місяць. Цих правил та заборон дотримувалися наші пращури, аби не накликати негаразди.