Китайський гороскоп на квітень 2024

Езотерика та астрологія
621
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Наречена і наречений на фоні заходу Сонця, фото
Фото: StockSnap

Езотерики розповіли, що чекати у квітні згідно з китайським гороскопом

Астрологи східних традицій розповіли, як пройде квітень у різних знаків Зодіаку. Високосний рік принесе чимало сюрпризів та нових випробувань. У цілому знаки Зодіаку матимуть позитивний досвід у різних сферах життя. Раніше ми писали, від чого втомлюються різні знаки Зодіаку, а тепер розкажемо, що обіцяють астрологи східних традицій на квітень.

За китайським гороскопом квітень — це період розквіту, удачі, щастя та благополуччя. Якщо ви займаєтеся благодійністю та відстоюєте справедливість, рік Дракона буде прихильним до вас. Чекайте весною здійснення мрій та нові перспективи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щур

Ви відчуєте прилив енергії. Натхнення знову повернеться до вас, тому використайте його на повну. Не бійтеся змін: вони притягнуть вигідні перспективи.

Бик

Не варто ображатися на своїх друзів. Вони мають іншу точку зору. А ще ваші моральні цінності дуже відрізняються. Якщо вам дискомфортно, краще відійдіть і не спілкуйтеся.

Ноги в кросівках, фото
Фото: Pinterest

Тигр

Якщо ви не хочете зустрічатися зі своїми родичами, не робіть це. Ніхто не примушує вас робити щось під диктовку. Головне — ваш душевний спокій та комфорт.

Кролик

Зверніть увагу на поведінку своїх колег на роботі. Не всі бажають вам добра. У цьому місяці може бути підстава, тому будьте обережними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дракон

Не довіряйте своєму оточенню. У квітні ви побачите, що не всі вас щиро підтримують. Не переживайте: ви з усім впораєтеся.

Руки закоханих, фото
Фото: theeverygirl.com

Змія

Приділіть увагу власному відпочинку. Вам критично не вистачає сну. Відкладіть плани і просто поспіть.

Кінь

Час зайнятися саморозвитком. Почитайте книгу, вдоскональте хобі та спробуйте щось нове. У квітні можливий додатковий дохід.

Вівця / Коза

Якщо вам дарують гроші, дякуйте і беріть. Не варто соромитися та відмовляти у таких презентах, тому що фінансовий енергетичний портал любить прийняття і вдячність. Не блокуйте його.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Жінка милується повітряними кулями, фото
Фото: throughkelseyslens.com

Мавпа

Якщо вас просять допомоги, а ви не можете, не переживайте. Скажіть, що ваша моральна підтримка завжди поруч. Зверніться до вищих сил за благословенням.

Півень

Не позичайте нікому гроші. У квітні для вас відкриються нові фінансові портали, тому все, що ви отримуєте, збирайте та інвестуйте виключно в себе та заради своїх інтересів.

Собака

Час розслабитися і присвятити декілька вечорів романтиці. Влаштуйте коханій людині приємний подарунок та гарну вечерю. Не забудьте черговий раз нагадати про свої почуття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Жінка пече, фото
Фото: Pinterest

Свиня

Час перестати боятися і зробити перший крок. Вважайте це вашим невеличким кармічним уроком. Якщо ви впораєтеся зі своїм страхом, Всесвіт подарує вам чимало сюрпризів

Нагадаємо, раніше ми писали, що послаблює інтуїцію. Езотерики назвали 7 нюансів, які забирають енергію та блокують зв'язок із Всесвітом.