“Спишуть” всі кармічні уроки: яким знакам Зодіаку пощастить у квітні

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Щаслива жінка у полі, фото
Фото: Freepik

Цим людям пробачать усе, що вони колись накоїли

Езотерики розповіли, кому пробачать усі помилки та скасують виконання кармічних уроків. Ці знаки Зодіаку сповна розрахувалися за те, що колись зробили. Раніше ми писали, що робити на зростаючий Місяць у квітні знакам Зодіаку, а тепер розкажемо, хто почне життя з чистого листка.

Астрологи визначили щасливчиків, яким дозволять почати життя з нуля. Їм більше рне треба зустрічати “бумеранг” помилок та відповідати за свої вчинки. Вони сповна розрахувалися перед Всесвітом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скорпіон

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, відповіли за всі свої вчинки. Вони пережили чимало проблем, які були не просто випробуваннями, а повчанням за їхній попередній стиль життя. Тепер у Скорпіонів будуть лише позитивні моменти і ніякої карми.

Терези

Терези з квітня цього року виходять із зони карми. Більшість представників цього знаку більше не будуть мати кармічних уроків. Попереду — щастя, успіх та здійснення мрій. У випадку порушення моралі — закон бумеранга.

Пам'ятайте, що нумерологію, як і астрологію, тарологію та фен-шуй — не вважають наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, які знаки Зодіаку вийдуть на “білу смугу” життя у квітні 2024 року. Астрологи розповіли, кому буде щастити у всіх сферах.