Названо 3 знаки Зодіаку, в яких днями здійсняться мрії

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Щасливі люди, фото
Фото: EvaMichalkova

Езотерики визначили, у яких знаків Зодіаку скоро здійсняться мрії

Астрологи розповіли, кому неабияк пощастить у квітні. Зірки та планети активують енергетичний портал успіху та реалізації бажань. Раніше ми писали 5 ритуалів на Рожевий Місяць, а тепер розкажемо, кому чекати дива.

Цим людям почнуть притягуватися щасливі моменти, які в результаті складуть здійснення мрії. Їхні плани щирі, добрі та чесні. Відтак Всесвіт робить усе, аби притягнути цим знакам Зодіаку благополуччя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лев

Ви давно займаєтеся благодійністю, але про це ніхто не знає. Така позиція високо цінується Всесвітом. У квітні вас чекають дива і здійснення мрій. А ще попереду — успіх у кар’єрі та бізнесі.

Терези

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, можуть більше не переживати за свої стосунки. Вони достатньо розплатилися, пробачаючи зради, неповагу та обман у свою сторону. Вас чекає щаслива, міцна сім'я, про яку ви мріяли.

Водолій

Ви успішно пройшли свої кармічні уроки. Час розслабитися і жити так, як ви мріяли. У вас більше не буде проблем у фінансовій сфері, а ще до вас притягнеться новий проєкт, що принесе шалений успіх. Не бійтеся пробувати щось нове.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як зростаючий Місяць вплине на знаки Зодіаку. Езотерики розповіли, які негативні риси характеру проявляться у людей в цей період.