Не виходьте заміж цією весною! Названо 3 знаки Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Наречений та наречена, фото
Фото: Freepik

Цим знакам Зодіаку не варто робити весілля 2024

Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку потрібно перенести дату весілля. Весна 2024 року не буде вдалою для шлюбу. Раніше ми писали 5 ритуалів на Рожевий Місяць , а тепер розкажемо, хто розлучиться, якщо одружиться цієї весни.

Високосний рік активізує весною сварки та непорозуміння у стосунках. Езотерики радять не одружуватися, інакше такий шлюб буде не довгим. Це стосується 3 знаків Зодіаку, який відчують сильний вплив планет цього сезону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лев

Езотерики радять Левам відкласти весілля. І це не для того, аби краще подумати. Просто дати цією весною — не щасливі для вас своєю енергетикою, і можуть принести негаразди.

Стрілець

Весна 2024 року — для відпочинку, роботи, нових проєктів та зміни планів. Проте ніяк не для шлюбу. Енергетика цього сезону не хороша для весілля. У сім'ї будуть скандали і зради, які доведуть до швидкого розлучення.

Риби

Якщо Риби хочуть узаконити стосунки, варто поставити усі крапки з колишніми. В іншому випадку весна принесе чимало сліз та непорозумінь. Перенесіть дату свого весілля на літо чи осінь, аби весною не наробити помилок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, кому пощастить із грошима в квітні 2024 року. Езотерики назвали знаки Зодіаку, яким зростаючий Місяць притягне гроші.