Синій колір притягне гроші цим знакам Зодіаку в квітні

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка в смугастій синій сорочці, фото
Фото: Freepik

Астрологи визначили, кому в квітні синій колір буде притягувати гроші

Енергетика кольорів часто гармоніює із енергетичним полем людини. Це відбувається у певні проміжки часу, тому важливо звернути увагу на певні відтінки, аби вони притягнули успіх. Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку не варто грати весілля у квітні, а тепер розкажемо, кому з них буде щастити у синьому кольорі.

Синій колір у квітні притягне гроші, достаток та інвестиції. Якщо у вас власний бізнес і вам підходить цей колір, додайте його в офіси для працівників у вигляді квітів, серветок чи цукерок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Козорог

У квітні темні сині відтінки притягнуть до вас додаткові гроші. Додайте до свого гардеробу синю футболку, шкарпетки або аксесуар на волосся. Бездоганним варіантом стане синя сумка.

Риби

Не омине успіх і вас. Яскраві сині відтінки притягнуть фінансове благополуччя і визнання на роботі. Езотерики радять підписувати документи синьою ручкою.

Рак

У квітні сині відтінки будуть притягувати вам не лише гроші, а й натхнення та ідеї, як їх заробити. Придбайте собі синій блокнот і ручку, сині прикраси та взуття. Нехай енергетичний портал фінансів активно працює на ваші мрії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, для кого квітень стане “білою смугою”. Езотерики назвали 3 знаки Зодіаку, яким почне щастити у всіх сферах життя.