Ці знаки Зодіаку розізлили карму: їх чекають нові випробування

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Інь Ян, картинка
Фото: Placidplace

Езотерики розповіли, кому потрібно буде попрацювати над своїм самовдосконаленням

Астрологи визначили 3 знаки Зодіаку, яким знову доведеться пройти життєві уроки. Це пов'язано із тим, що вони не дотрималися моралі, чесності, та не зуміли стримати свій характер, коли це було потрібно. Раніше ми писали, кому не варто грати весілля у квітні, а тепер розкажемо, до кого повернеться бумеранг їхніх вчинків.

Високосний рік не пробачає помилок. Ці знаки Зодіаку будуть стільки разів виконувати одне і теж завдання, скільки буде потрібно для повної зміни характеру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скорпіони

Ці люди не стримані та не договорюють правду. У квітні доведеться за це поплатитися. Затемнення Сонця притягне нові кармічні уроки.

Діви

Після Затемнення Сонця ви відчуєте негаразди в особистих стосунках. Ваше серце можуть розбити, або ж ви будете шоковані якоюсь новиною. Причина в тому, що ви не допомогли людині, яка до вас зверталася. Через неї вас перевіряв Всесвіт.

Овен

Овни будуть відпрацьовувати старі кармічні уроки, тому що досі не зрозуміли, що так вести себе не можна. Одні і ті ж ситуації будуть супроводжувати їх до кінця року, поки вони не зміняться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про ритуали на Рожевий Місяць. Астрологи розповіли про особливість цього періоду.