Ніяк не можуть розпрощатися: 2 знаки Зодіаку, яким не під силу забути колишніх

Езотерика та астрологія
838
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Гороскоп, знаки Зодіаку - фото
Фото: freepik.com

Говорити про своїх "ексів" вони можуть годинами

Від кохання до ненависті один крок. Але й в зворотному шляху буває те саме… 😏 Часом колишні стосунки перестають видаватися настільки паскудними, як здавалося на момент розставання, і людині хочеться вдруге пірнути у ту ж річку.

Найбільшу залежність від таких думок мають представники лише 2 зодіакальних сузір’їв. Хто ж ці любителі “ексів” за знаком Зодіаку, розповідає УНІАН.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Лев

Сильні, грізні, егоцентричні та нерідко ще й егоїстичні Леви легко купляються на власні фантазії. Після розставання з партнером вони довго й нудно промиватимуть мозок своїм друзям про те, яке він/вона чудовисько і як погано повівся/лася з ними. Однак, щойно мине достатньо часу, Леви почнуть себе жаліти і їхня пісенька зміниться — тепер вони щиро шкодуватимуть про все, що наговорили і самі накоїли, постійно борючись із бажанням набрати свою колишню половинку, щоб обговорити можливість відновлення стосунків.

Риби

Цей знак Зодіаку дуже емоційний та нестриманий. Будучи не в дусі, вони можуть наговорити багато всілякого, відштовхуючи від себе людей. Втім, коли Риби лишаються на самоті, їм стає некомфортно наодинці з самим собою, тож вони ладні навіть на відновлення стосунків заради повернення затишку. Будьте обережні: Риби нічого не забувають і мало що й кому прощають — у відповідний момент вони згадають вам геть усе!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми раніше розповідали, чому після розлучення обов’язково слід позбутися прізвища колишнього чоловіка. Пояснює детально, як прізвище іншого роду впливає на долю жінки, особливо після розлучення.