Чому після розлучення обов'язково треба звільнитися від прізвища колишнього чоловіка: як це впливає на енергію жінки

Езотерика та астрологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото штамп у паспорті
Фото: yaizakon

Після розірвання шлюбу обов'язково потрібно повернути своє прізвище

Під час одруження більшість чоловіків наполягає на зміні прізвища дружини на своє. Це має для них величезне значення та символізм. Одна родина, одне прізвище , одне життя. Але після розлучення жінка має повернути власне прізвище.

Люди розлучаються з різних причин. Досить часто жінки не задумуючись залишаються на прізвищі чоловіка, щоб не породжувати бюрократичну тяганину по зміні документів. Проте краще витратити час на відновлення паперів та повернути своє прізвище, розповідає у відео на tiktok 18.arcana.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому треба повернути своє прізвище

Жінки входять у родовий егрегор чоловіка та здатні ділитися своєю енергією, талантом, силою, здоров’ям з його родом, при цьому спустошуючи себе.

Залишаючись під прізвищем (в роду) у колишнього чоловіка, жінка зливає свою енергію у порожнечу, адже цей рід для неї виявився чужим та більше ніякого відношення до жінки не має.

Повернувши своє прізвище - вона зможе повернути та відновити свою енергію та направити її на приваблення чи підсилення роду іншого чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що краще зробити з обручкою після розлучення . Чи варто її продовжувати носити, або ж негайно позбутися прикраси, яка постійно нагадуватиме про минуле.