Чи можна молитися лежачи, і яку молитву чує Бог? (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка спить, поруч неї ангели, фото
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Езотерики розповіли, як правильно молитися, і де не можна цього робити

Чимало людей в Україні починають молитися, як тільки починає гудіти повітряна тривога. Молитва лунає всюди, де застає смертельна небезпека: у транспорті, в магазині чи вночі у ліжку. Раніше ми публікували молитву Іоана Золотоустого, а тепер розкажемо, чи можна молитися, коли лежиш.

Молитва — це в першу чергу щира розмова з Богом, передає “Сила молитви”. Зі слів езотериків, Небесний Отець, Ісус, Богородиця й усі святі чують людей безперестанку. До того, вони щосекунди поруч. Відповідно, можна говорити з ними, тобто молитися, будь-де.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вважається, що для Бога має бути виокремлений час. Наприклад — це неділя. Проте молитися і пам'ятати про Нього насправді потрібно завжди. Якщо між роботою є вільна хвилинка, і ви хочете помолитися — моліться.

Знайшовши час для розмови з Богом, кожен може знайти для себе зручну позу, щоб зосередитися на молитві і щоб не турбували болі в хребті чи колінах. Молитва лежачи чи сидячи не є гріхом, але коли ми чимось жертвуємо робимо щось понад свої сили — це найбільше цінується Богом,
— зазначили езотерики.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували молитву за матір. Для вас — слова гарної молитви, аби Господь почув, зцілив та захистив вашу маму.