Гороскоп Таро на червень від переможниці “Битви екстрасенсів” (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Яна Пасинкова, фото
Скрін із відео YouTube-каналу "Яна Пасінкова"

Екстрасенс Яна Пасинкова розповіла, що чекати знакам Зодіаку в червні

Весняний сезон завершує свою пору. Знаки Зодіаку пройшли чимало кармічних уроків та вийшли на новий рівень. Раніше ми писали, що принесе Ретроградний Уран у кінці весни, а тепер опублікуємо гороскоп на червень по Таро від переможниці “Битви екстрасенсів”.

Таролог Яна Пасинкова розклала Таро для кожного знаку Зодіаку на червень 2024 року. Екстрасенс дала короткі поради кожному, аби початок літа був успішним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Овен. Ці люди будуть захищати свої статки. Місяць буде затратний. Проблеми вирішуватимуться лише через гроші.

Телець. Сміливо починайте нову справу або життя з нового листа. Червень буде натхненим для самореалізації.

Близнюки. Гостре питання фінансів. Весь місяць вас турбуватиме закриття боргів, накопичення та інші фінансові маніпуляції.

Рак. Час забути про погані звички, аби бути здоровим. Вас чекає виснажлива подорож. Не довіряйте людям, які просять допомоги.

Лев. Доходи зменшаться, але ви зможете заробляти кошти з іншого виду діяльності. Менше розповідайте про себе.

Діва. Вас чекає новий шлях, нова картинка життя. Вам буде сумно, тому що доведеться попрощатися із деяким минулим. Терміново приведіть до ладу документи.

Терези. Вас чекають зміни у роботі, переїзд і новий спосіб життя. Займіться здоров'ям. Не починайте авантюри — довіряйте тільки законно перевіреним людям.

Скорпіон. Будуть нюанси із фінансами — неначе ви щось комусь винні. Усе, що ви будете мати в червні — це результат вашого життя, бумеранг ваших дій.

Стрільці. Ви активно дієте, а навколо — всі критикують. Ви — стіна, яка нікого не чує, і ви доходити до того, куди хотіли. Ні з чим не затягуйте у червні.

Козорог. Приділіть увагу літнім людям, які мають проблеми зі здоров'ям. Це ваше завдання у червні. Нікого не можна нікуди перевозити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водолій. Ви виведете людину на чисту воду. Це принесе сильне розчарування, якого ви не чекали. Час довіритися Всесвіту і собі.

Риби. У червні людям радять триматися за Риб. Вони будуть стабільні та розмірені, і завжди прийдуть на допомогу.

Раніше ми писали про останній спадаючий Місяць весни. Езотерики розповіли, що чекати знакам Зодіаку.