Молитва за дочку: просимо Бога щасливого життя для дитини — українською (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

людина молиться, фото
Фото: jcomp

Публікуємо гарну молитву за доньку

З початком війни усе більше людей почали звертатися до Всевишнього у своїх молитвах. Раніше ми публікували сильні молитви від ворогів, а тепер поділимося словами молитви за дочку.

Для вас — слова чудотворної молитви до Бога. Просіть Всевишнього щасливої, легкої та багатої долі для своїх дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва — українською (скорочено):

Небесний Отче, я приходжу до Тебе на правах Твоєї дитини, викупленої з рабства гріха Кров’ю Господа нашого Ісуса Христа, від щирого серця дякую Тобі за дар батьківства і за дар життя для моєї дочки (ім’я). Дякую Тобі за всі ті радісні моменти, коли я бачила, як вона зростала, робила перші кроки, говорила перші слова, вчилася читати і писати.
Господи, Ти добре знаєш, що навіть зараз, коли моя дочка виросла, моє серце постійно тривожиться за неї. Я прошу Тебе, бережи її від усякого зла, підтримай її у всіх життєвих труднощах зі здоров'ям, навчанням, роботою, шлюбом. Не дозволь їй віддалитися від Тебе. Всемогутній Боже, будь моїй дочці захисником і твердинею — Ти мій Бог і я довіряю Тобі життя своєї дитини. Бо Ти спасеш її від сіті ворожої, від неспокою, зневіри та пошесті смертоносної.
Плечима Своїми заступиш її, огорнеш Своїм крилом і вона буде надійно захищена. Зішли на мою дочку (ім’я) з висоти Твоїх Небес, Духа Святого, просвіти її розум, веди її дорогами правди, бережи від брехні й обману. О Всевишній, Преславний Боже, освяти її серце і даруй справжню віру, світлу надію, досконалу любов, розуміння й правдиве пізнання, допоможи віднайти своє покликання у житті, і щоб своїм життям вона давала щонайкращі плоди…
Амінь!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували молитву Іоана Золотоустого. Для вас — слова сильної молитви, яка відганяє зло та робить дива.