Молитва на понеділок: славимо Пресвяту Богородицю — українською

Езотерика та астрологія
802
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка молиться, фото
Фото: jcomp

Публікуємо для вас молитву, яку читають у понеділок

У понеділок віряни просять заступництва і прославляють Діву Марію. Кожен тиждень має свої молитви, тому публікуємо для вас тексти молитов, які потрібно читати у різні дні.

Молитви до Богородиці творять чудеса. Є тисячі випадків, коли, попросивши щось у Непорочної Діви Марії, люди отримують це у найближчі дні. Божа Матір — швидка заступниця, яка чує кожну людину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва на понеділок — українською:

Хто ж зможе достойно порадувати тебе, Пресвята Діво? Які уста спроможні оспівувати твою велич, що всякий розум перевищує? Усі преславні на тобі вчинені таїнства, Богородице, вищі понад розум і слово. Красотою дівоцтва твого і пресвітлою чистотою твоєю здивувалися херувими і вжахнулися серафими; чуда ж твого нетлінного різдва ні людська, ні ангельська мова висловити не зможе.

З тебе бо безтлінний єдинородний Син Божий, Бог Слово, невимовно воплотився, народився і з людьми пожив, і тебе, як Матір свою, вельми возвеличив та показав Царицею всього творіння, а нам подав надійне пристановище спасіння. Тому всі, що різними скорботами і недугами обтяжені, під покров твій прибігають та приймають велику втіху і зцілення, і тобою від бід спасаються, бо ти єси воістину Матір всіх скорбних і обтяжених, засмучених радість, недужих цілителька, жезл старости, для грішних надія спасення і провідниця на дорозі покаяння.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ти своїм заступництвом завжди всім допомагаєш і всіх, що з вірою і любов’ю до тебе прибігають, заступаєш. Ти і мені допоможи, що впав у відчай через діла свої. Старанна заступнице роду християнського, охороняй мене, щоб не загинув я до кінця у гріхах моїх, бо не маю іншого дому і покрову, крім тебе, Владичице, мати життя. Не покинь мене і не погордуй мною, але якими лиш задумами знаєш — спаси мене, бо ти благословенна на віки віків. Амінь.

Раніше ми писали, які приносять сімейне щастя. Для вас — слова молитов до преподобної Ксенії.