Ретроградні планети і спадаючий Місяць: що принесе людям енергетичний мікс

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Зворотних рух планет у червні змінить долі людей
Ретроградні планети червня 2024 - що чекати, фото згенероване за допомогою ШІ, Хочу

Езотерики розповіли, що чекати від ретроградних планет у червні під час спадаючого Місяця

Ретроградні планети червня мають свою місію для кожного знаку Зодіаку. На початку літа активна спадаюча фаза Місяця, відтак зворотний рух планет тільки підсилить прощання зі старим і минулим. Усе, що людина не встигла відпустити сама, вона втратить. Раніше ми публікували календар ретроградних планет, а тепер розкажемо, що від них чекати на спадаючий Місяць.

Час якомога швидше поставити крапки над “і”. Якщо у вас є минуле, яке ви не можете відпустити, зверніться до психолога. В іншому випадку у вас буде розбите серце, тому що із ретроградним рухом планет і спадаючим Місяцем буде втрачено усе старе, “віджите”, енергетично слабке і те, що не приносить щастя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ретроградний рух Урану буде тривати до 27 січня 2025 року. У червні при спадаючому місяці будуть очищені енергетичні портали і розставлені пріоритети. Ретроградний Нептун буде активним до 7 грудня. Час викинути старі матеріальні речі, аби було місце новому. Вас чекають прогрес та процвітання, лише дайте йому місце.

Ретроградний Плутон зцілить розбиті серця. Відпустіть своїх колишнє кохання самі, аби отримати сюрприз від Всевишнього. Вас чекає радість і чудеса.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які кольори не принесуть успіху влітку. Езотерики підказали, в які відтінки не варто одягатися різним знакам Зодіаку.