Червень стане “чорною смугою” для 4 знаків Зодіаку

Езотерика та астрологія
1 102
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Червень стане випробувальним для знаків Зодіаку
Ці знаки Зодіаку матимуть невдачі у червні, фото: MoonRid3r

У червні в деяких знаків Зодіаку активується карма, і їм перестане щастити

Не всі знаки Зодіаку успішно пройшли своє кармічні уроки весною. Отож, у червні доведеться відпрацьовувати усі так звані “провали” перед Всесвітом. Раніше ми писали, що активує парад планет у різних знаків Зодіаку, а тепер розкажемо, для кого перший місяць літа стане “чорною смугою” життя.

Літо почнеться із фінансових проблем, сварок із коханими та непорозумінь на роботі. Ці знаки Зодіаку повинні відпрацювати свої життєві уроки та вийти на новий енергетичний рівень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Риби. Гроші, які ви будете вкладати, не принесуть бажаних результатів. Одиноким представникам цього знаку Зодіаку ще не скоро випаде шанс зустріти свою половинку.

Водолії. Ваше бажання помститися і довести, що ви — найкращі, приведе вас до халепи. У стосунках буде крах. А ще вам можуть не виплатити обіцяні кошти.

Близнюки. Подумайте про те, аби якомога швидше заземлитися та зайнятися власними буднями. Ваше бажання комунікувати — це дуже добре, але ви зовсім не присвячуєте часу для самореалізації.

Діва. Якщо ви досі не побороли свою пихатість, доведеться зробити це після складних життєвих обставин. Початок літа не обіцяє бути легким, але якщо ви вистоїте, то будете мати нагороду від Всесвіту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як правильно загадувати бажання. Містики розповіли секрети, що робити, аби мрії здійснювалися.