Не послухаєте — і радості від них не буде: в які дні тижня не варто купувати нові речі

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

В які дні не можна купувати нові речі
Названо невдалі дні для шопінгу. Фото: pixelinform.com

Здавна вважається, що ці дні тижня треба присвятити іншим важливим речам

Купівля нових речей — майже завжди радісна подія. Однак, щоб річ довго прослужила і дійсно потішила, важливо не тільки знайти найкращу ціну та бути впевненим у якості придбаного товару, а й знати, в які дні краще робити бажану покупку.

У народі повно повір'їв та забобонів, пов'язаних із днями тижня і тим, як саме вони впливають на людину та її рішення. Деякі з них стосуються, зокрема, і вдалих та дуже невдалих днів для здійснення покупки. В які дні тижня не можна купувати нові речі, інформує Ukr.Media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

❌ Понеділок

Перший день тижня вважається невдалим для шопінгу, оскільки наші предки вірили, що після вихідних потрібно займатися чимось важливішим — тим, що принесе безперечну вигоду для людини, а не марнувати час, прогулюючись ринком чи деінде.

❌ Середа

Цей день тижня вважають найліпшим для відновлення власних ресурсів. У середу краще зосередитися на собі та своєму здоров'ї і самопочутті, а не на виборі нових речей та марнуванні часу в магазині.

❌ П'ятниця

Цей день пов'язаний із коханням та красою. Все матеріальне цього дня краще відкинути, щоб зайнятися своїми стосунками і тілом.

❌ Субота

Існує повір'я, що речі, придбані в суботу, довго не прослужать або й зовсім не потішати нового власника. Цей день краще приділити іншим важливим справам, а шопінг – відкласти на вівторок чи четвер.

❌ Неділя

Цей день споконвіку вважається ідеальним часом для родинного спілкування та відновлення витраченої протягом тижня енергії. Єдиний вдалий варіант — вирушити за покупками у неділю всією сім'єю чи разом із коханим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися порадами, які допоможуть робити найвигідніші покупки на розпродажах. Що варто знати перед тим, як “кидатися” на дуже заманливі (часто можна читати як “оманливі” — ред.) пропозиції, дізнавайтеся разом із ХОЧУ прямо зараз!