Тільки не в секонд-хенді! Які вживані речі категорично не можна купувати

Шопінг
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

мама з донькою вибирає одяг
Фото: letidor

Речі з секонд-хенду, які не можна купувати

Секонд-хенд для багатьох людей став чудовою можливістю придбати якісні речі відомих брендів за доступною ціною. Деякі люди влаштовують справжні полювання за хорошим одягом чи предметами інтер'єру.

Проте потрібно знати, що не всі речі можна тягнути додому з секонд-хенду. Які саме предмети одягу та не тільки варто оминати стороною, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спідня білизна. Це негігієнічно та не дуже приємно одягати вживану річ, яка прилягає до тіла, адже такі предмети мають бути новими та невикористовуваними раніше. У "комісійці" не можна купувати термобілизну, труси, бюстгальтери, носки, колготи та шкарпетки.

Спортивний одяг. При тривалому використанні такі речі дуже швидко зношуються і втрачають свій вигляд та абсорбційні властивості.

Головні убори. Після інших людей головні убори можуть зберігати лупу та частинки шкіри попередніх власників.

Верхній одяг . Після тривалого використання і численного прання куртки можуть збиватися і не матимуть зігрівальних властивостей. Тому такий одяг не врятує від холоду та не зігріє.

Речі з вовни. Такий одяг при неналежному догляді втрачає зовнішній вигляд та властивості.

М'які іграшки. Це не найкраще придбання для дитини, адже гарно вбирає багато пилу і бруду. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали за допомогою яких способів можна позбутися стійкого запаху секонд-хенду . Для цього можна навіть його не прати.