Бачите це на розпродажі - хапайте відразу: що завжди варто купувати за зниженими цінами

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Вся розважливість та практичність втрачається, коли ми бачимо на розпродажі купу надзвичайно потрібних речей. Щоб не потрапити на вудочку магазинів, які бажають збути залежалий товар потрібно знати популярні схеми та методи продажу .

Більшість речей можливо знайти у будь-яку пору року та їхня вартість не залежить від сезонності. Але варто знати, які речі потрібно купувати завжди, як ви побачите їх на розпродажі, розповідає ealsimple.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Бачите це на розпродажі - хапайте відразу: що завжди варто купувати за зниженими цінами - фото №1
  1. Кухонні рушники

Кухонні рушники дуже швидко зношуються та забруднюються. Їх надзвичайно важко відіпрати, тому варто придбати кілька додаткових про запас.

  1. Банні рушники

Термін служби банних рушників не більше 2 років. Вони зношуються від постійного прання, тому купувати їх за повну вартість нерентабельно. А от пропускати на розпродажі точно не варто.

  1. Декор з кераміки

Красивий декор гарно підкреслить інтер'єр кімнати. Обирайте, не поспішаючи та звертайте увагу на розпродажах.

  1. Стакани

Скляні речі часто б'ються навіть від найменшого доторку. Тому варто купувати запасні комплекти зі знижкою, щоб заощадити кошти.

  1. Книги

На книги часто влаштовують розпродажі і ви маєте чудову можливість придбати їх за половину вартості, збагативши свою бібліотеку.

  1. Акцентні стільці

Такі речі зазвичай досить дорогі, а на розпродажі існує можливість придбати їх значно дешевше. Вони чудово доповнять кімнату.

  1. Речі, які на піку моди

Щось у тренді, цікаве, але швидкоплинне. Тому при потребі ви зможете швидко змінити на нове. Не купуйте за повну вартість, а дочекайтеся розпродажу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, куди подіти прострочені спеції . Вас точно здивують ці дивовижні методи використання їх у побуті.