Найстрашніший сон, який не хотілося б бачити: що означає сновидіння про кладовище, могилу або похорон?

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Сон про похорон, цвинтар або могилу: до чого сниться, тлумачення сновидіння
Кладовище та свіжа могила. Фото: volynnews.com

Розповідаємо, чи варто боятися таких снів

Багато людей, побачивши і запам’ятавши якийсь сон чи хоча б його деталі, відразу шукають його значення у соннику. Ми вирішили трохи спростити для вас цю задачу і регулярно публікуємо на ХОЧУ значення найпопулярніших сновидінь.

Сьогодні розкажемо, що означає побачити уві сні кладовище, похорон та могили. Відразу зауважимо, що боятися такого сновидіння не слід, а от знати, що воно знаменує — таки варто. Тлумачення сну про цвинтар, похорони — власні чи когось іншого, та могили, які описуються в найпопулярніших сонниках, знайдете далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Що означає сон про похорон, могилу або кладовище 🪦

🔸 Сонник Ванги

Згідно з сонником Ванги, якщо вам сниться кладовище, то на вас у реальному житті покладена якась дуже важлива місія. Цілком імовірно, що ви занадто переймаєтеся якоюсь проблемою чи завданням і боїтеся, що у вас не вийде довести все до кінця. Якщо ж ви нічого такого на думці не маєте, то мусите зрозуміти, що саме вам потрібно зробити, та виконати своє призначення. Прогулянка цвинтарем — попередження про певну подію, а от бачити уві сні, як копають могилу — до нещасного випадку.

Власні похорони заживо, наскільки б страшним це не здавалося, не віщують нічого злого — це просто знак від вищих сил, що вам варто задуматися про своє життя і почати робити щось корисне, допомагати людям, змінити своє ставлення до інших, віднайти та “оживити” свою добру частину єства.

Якщо під час похорону впала труна або ви її допомагали нести, задумайтеся про те, як ви поводитесь з іншими людьми: схоже, вам є що виправити.

Здебільшого могила сниться до неприємностей: якщо ви побачили такий сон, будьте готові до нових неприємностей та негараздів. Скоріше всього, найближчим часом на вас очікує якась небезпека чи навіть зрада від когось із близького оточення. Крім того, сон про могилу може віщувати тяжку хворобу. Прогулюватися серед могил уві сні - до невдалого шлюбу. Заглядати в порожню могилу — до гіркої втрати, можливо, когось із ваших близьких.

🔸 Сонник Нострадамуса

Бачили чийсь похорон, на якому багато води — значить, скоро дізнаєтесь якусь велику сімейну таємницю; а от бачити похорон друга — до радикальних змін у реальному житті. Якщо на кладовищі була пожежа — на вас чаклують або ж хтось вам надзвичайно сильно заздрить і намагається нашкодити. Багато свіжих могил на кладовищі — це про серйозну загрозу для всього суспільства: можливо, ідеться про якусь масштабну аварію або катастрофу чи навіть епідемію.

Прогулянка цвинтарем уві сні — до змін у житті. Читати імена на могилах — до нових знайомств.

🔸 Сонник Фрейда

Жінка, якій сниться чужий похорон, у реальному житті позбавлена уваги та справжнього кохання. Дівчина або жінка, яка побачила такий сон, незадоволена своєю зовнішністю або особистим життям — таким чином її підсвідомість намагається поховати всі ці проблемні моменти.

А загалом кладовище уві сні може бути віддзеркаленням проблем в інтимному житті, особливо тих, що стосуються її невисловлених бажань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, до чого сниться священник та означає бачити уві сні ікону. До чого готуватися і чого остерігатися — дізнавайтеся на нашому сайті!