ТОП-9 найпопулярніших сновидінь: експерт назвала причини таких снів

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Чи не кожна людина має сновидіння. Це може бути не часто, і сни бувають як у кольорі, так і чорно-білими. Раніше ми писали, що означає, якщо уві сні насниться сон, а тепер розкажемо про найпопулярніші сни людей.

Спеціаліст із психосоціальної реабілітації Кендра Черрі назвала найпопулярніші сновидіння людей. Експерт дослідила та пояснила, чому люди найчастіше бачать саме такі сни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

1. Падіння

Одним із найпопулярніших снів вважається сон про падіння. Він часто тлумачиться як попередження про небезпеку, проте експерт спростовує таке пояснення. Зі слів Черрі, такий сон — символ страху в реальному житті. У сновидця не все іде по плану, тому уві сні він падає.

2. Голий уві сніговик

Кожен бодай раз у житті бачив сон про те, як він іде вулицями голий. Автор “Словника снів для чайників" Пенні Пірс пояснює це тим, що сновидець боїться своїх недоліків. Публічна нагота уві сні означає, що людина відчуває себе фальшивкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ТОП-9 найпопулярніших сновидінь: експерт назвала причини таких снів - фото №1

3. Переслідування

Популярним сном є також той, де ви від когось тікаєте. Якщо вас переслідують, значить у реальності ви намагаєтеся чогось уникнути. Зазвичай це бажання втекти від страхів або мрій. Проте варто звернути увагу на те, хто вас переслідував.

Хто переслідував:

  • Тварина: ви ховаєтеся від власного гніву чи пристрастей

  • Щось невідоме: дитячий досвід переляку або минула травму

  • Людина протилежної статі: вказує на страх кохання

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

4. Зуби

Сон, у якому ви втрачаєте зуби, може мати кілька пояснень. Наприклад, це переживання через свою вроду або здатність комунікувати з людьми. Пенні Пірс пояснює, що випадіння зубів показують сновидцю, що він втрачає особисту силу і здатність бути наполегливим, рішучим і самозахисним.

ТОП-9 найпопулярніших сновидінь: експерт назвала причини таких снів - фото №2

5. Смерть

Сни про смерть відображають тривогу перед змінами у житті або страх перед невідомим. Сновидцю варто розблокувати свої мрії та починати змінювати власне життя.

6. Складання іспиту

Чимало людей бачать, як вони складають іспит чи роблять контрольну роботу. Автор книги “Приховане значення сновидінь” Крейга Гамільтона-Паркера зазначає, що такий сон є прихованим страхом невдачі. Іспит — це стресовий досвід, і якщо уві сні ви його провалили, або запізнилися, значить в реальності ви відчуваєте себе непідготовленими до викликів життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

7. Зрада

Побачити уві сні зраду не завжди означають страх перед невірністю партнера. Експерт зазначає, що подібне сновидіння показує проблеми з довірою та спілкуванням у стосунках.

ТОП-9 найпопулярніших сновидінь: експерт назвала причини таких снів - фото №3

8. Літати уві сні

Такі сни бувають страшними, а бувають досить захоплюючими. Вони часто уособлюють почуття свободи. Але водночас можуть показувати бажання втекти від реалій життя.

9. Вагітність

Автор "Словника сновидінь" Девід Лофф вважає, що такий сон показує страх жінки бути неадекватною матір'ю. Водночас його колега Тоні Крісп припускає, що сни про вагітність вказують на те, що сновидець розвиває певну сферу потенціалу або поглиблює стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про болгарську ясновидицю Вангу. Історики розповіли, у якому віці вона почала бачити майбутнє, і чи дійсно дівчинка осліпла від урагану.

Фото: Pinterest