Що треба зробити з першою зарплатою, щоб гроші вас полюбили: народні прикмети

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Що треба зробити з першою зарплатою, щоб гроші водилися
Прикмети про першу зарплату. Фото: freepik.com

Поради, перевірені віками

Вперше пішовши на роботу та отримавши гроші за власну працю, людина змінюється прямо на очах. Відтепер, знаючи, чого коштує заробляти гроші та як вони даються, їй не захочеться розтрачати їх на всі боки. А щоб гроші не “розліталися” самі по собі, варто дотримуватися кількох порад езотериків щодо зарплати.

Сьогодні разом з Ukr.Media розкажемо більше саме про першу зарплату і народні прикмети, пов’язані з нею. Народна мудрість, яка формувалася віками, може стати в пригоді і вам!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Народні прикмети про першу зарплату: що треба зробити з грошима

  • Гроші з першої вашої зарплати неодмінно мають переночувати у вашому гаманці чи на картці у повному об’ємі: не можна в той же день витрачати їх на власні потреби.

  • Виберіть одну велику купюру зі своєї першої зарплати і перетворіть її на грошовий талісман. Зберігайте цю банкноту у затишному, добре захищеному місці — тоді для вас відкриються грошові потоки і кошти потечуть рікою.

  • Щоб жити у достатку, треба з першої зарплати взяти собі за звичку відкладати 10% від суми. Запровадивши це просте правило у своє життя, ви завжди зможете почуватися вільно з грошима, адже знатимете, що маєте приємну заначку 😌 Тільки не відкладайте ці гроші з думкою: “На чорний день”! ❌ Навпаки — ви повинні бути впевненими, що ці гроші вам буде приємно витрачати на щось хороше.

  • Обов’язково поділіться з кимось своєю першою зарплатою: купіть подарунок рідним або віддайте трохи коштів на благодійність — так ви зможете задобрити пані Фортуну й залучити у своє життя ще більше грошей, удачі та успіху.

  • Не забудьте потішити і себе: щоб робота була в радість, а гроші відчували, що вам “можна довіряти”, варто придбати щось дуже приємне для себе. Це може бути нова красива сукня, цікава книжка, квиток на концерт улюбленого гурту чи в театр, похід до ресторану зі смачною кухнею або щось інше, що доставить вам непідробну радість!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Багато хто чув про грошову жабу — дуже потужний китайський грошовий амулет. Чому в неї три лапи, куди її поставити в домі, щоб активізувати енергію, а куди ставити не варто, розповідаємо на ХОЧУ!