Сила ретроградного Плутона: що чекати в серпні

Езотерика та астрологія
552
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Як буде впливати ретроградний Плутон на людей у серпні
Яка сила ретроградного Плутона, фото: pixabay.com

Езотерики розповіли про дію та завдання ретроградного Плутона в серпні

Зворотний рух Плутона у серпні почався 2 травня і буде тривати до 12 жовтня. Малесенька планета несе енергію наріжного каменю. Саме вона керує громадськими конфліктами, ДТП, бідами та стихійними лихами. Раніше ми публікували календар ретроградних планет на кінець літа, а тепер розкажемо, що притягне в життя зворотний рух Плутона.

Містики переконані, що сварки, кардинальні зміни життя людини та нещастя — це наслідки дії ретроградного Плутона. У першу чергу ця планета впливає на тих, хто любить маніпулювати й чинити психологічний тиск, а також на жертв цих аб’юзерів. Ситуації будуть доведені до таких крайнощів, що обидва типи людей будуть різко і кардинально мінятися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Також ретроградний Плутон робить ефект уповільнення часу. Він буде неприємним та емоційно болючим, і вам захочеться, аби все швидше закінчилося. Насправді ж потрібно взяти із цього періоду максимум, адже завдяки такому “уповільненню” ви встигнете якісно відпрацювати всі кармічні завдання.

Не робіть це на ретроградний Плутон:

  • не претендуйте на чужі таланти, ідеї та вміння

  • не сперечайтеся

  • не вступайте у конфлікти

  • не довіряйте свою роботу іншим — покладайтеся лише на себе

  • не починайте нічого нового

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які числа у серпні — щасливі. Езотерики розповіли, які дати приносять удачу і можуть подарувати вам чудеса.