Як зрозуміти за хвилину, яким буде чоловік у стосунках: потрібна тільки дата народження

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як визначити сумісність пари: рахуємо за датою народження чоловіка число долі
Сумісність пари за датою народження чоловіка. Фото: freepik.com

Отримана в результаті нехитрих розрахунків цифра розкаже про чоловіка набагато більше, ніж він сам 😉

Усе життя нас оточують цифри, хоча зазвичай ми цього навіть не помічаємо. Однак саме числа багато в чому вирішують нашу долю. Раніше ми розповідали, як за датою народження вирахувати свій фінансовий код благополуччя. Тепер же розповімо, як вибрати ідеального чоловіка, спираючись на його дату народження.

Так, якщо ви знаєте, якого числа, місяця й року народився ваш коханий або чоловік, який вам дуже подобається, то зможете легко визначити, яке з ним буде спільне життя. Деталями ділиться unian.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сумісність за датою народження: як визначити

Щоб перевірити вашу з партнером сумісність за датою народження, потрібно спершу розрахувати його число долі. Це робиться дуже просто: додаємо всі цифри з повної дати народження чоловіка, зводячи кінцевий результат до однієї цифри.

Наприклад: дата народження чоловіка - 25.01.1982 року. Додаємо всі цифри: 2+5+1+1+9+8+2=28, тоді 2+8=10, а далі 1+0=1. Число долі цього чоловіка - 1.

Значення числа долі чоловіка у сумісності пари

Як вирахувати сумісність пари та число долі партнера
Сумісність пари за датою народження: як розрахувати. Фото: Hochu.ua

🔺 Число долі 1

Дуже незалежний та впевнений у собі чоловік, який готовий на широкі жести, щоб підкорити серце тієї, яка йому сподобалася. Однак є тут і зворотна сторона медалі: він — справжній мисливець і лідер, який не можна перечити. Натомість цей чоловік завжди прагнутиме похвали, подяки та завіряння його в тому, що він — найкращий, єдиний і неповторний. Будь-які продемонстровані вами сумніви можуть призвести до сварки чи навіть розставання.

🔺Число долі 2

Для цього чоловіка на першому місці завжди буде сім’я та домашній затишок. У жінках він шукає мудрість та спокій, дуже цінує розважливість та інтелект. З іншого боку — йому властива тривожність і зайва ревнивість, тому слова потрібно підбирати обережно.

🔺 Число долі 3

Це справжня душа будь-якої компанії. Поряд із таким чоловіком завжди весело та цікаво, він не дасть вам нудьгувати і завжди зможе підняти настрій та бойовий дух. Більш того, “трійка” завжди знаходить вихід навіть зі, здавалося б, безвихідних ситуацій. В жінках він понад усе цінує незалежність та легкий характер. Його кохана теж повинна бути легка, як вітерець, і не повинна зациклюватись на традиційних сімейних цінностях: від жінки, яка сенсом життя бачить сімейний затишок та дітей, цей чоловік, скоріше всього, піде.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

🔺 Число долі 4

Цей чоловік — справжнє втілення надійності та стабільності. Він ретельно підходить до вибору партнерки, шукаючи розумну, вірну та емоційно зрілу жінку. Стосунки для нього — це про створення міцної сім’ї, довіру та затишок. “Четвірка” понад усе цінує щирість і відкритість у стосунках, з ним потрібно максимально чесною та відвертою в усьому, що потенційно може його зацікавити. Він готовий бути опорою для сім’ї та коханої і ніколи не покине у скрутну хвилину.

🔺Число долі 5

Сильний, активний, енергійний, амбіційний та впевнений у собі чоловік, який прагне завжди — за будь-яку ціну та за будь-яких обставин бути в центрі уваги. Він шукає жінку, яка відповідатиме його яскравому образу і тільки підкреслюватиме його статус альфа-самця. Понад усе в обраниці він цінуватиме її вишуканість та вміння підтримувати розмову. Він не терпить обмежень та вказувань на його недоліки, не буде миритися з претензіями та спробами його контролювати.

🔺 Число долі 6

Це турботливий і романтичний чоловік, для якого сім’я буде головною цінністю у житті. Він піде на все заради щастя своїх близьких. Щоправда, з іншого боку він зовсім не готовий вислуховувати критику та навіть найдрібніші зауваження у свій бік. А ще йому постійно треба “нагадувати”, що він — най-най-най кращий, іншого такого на всій Землі немає і в нього точно все вийде! У партнерці він цінує красу, розум і вміння кохати без усіляких “але”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

🔺 Число долі 7

Це сильний і незалежний чоловік, який цінує власний особистий простір. Попри свою зовнішню байдужість, він здатний на глибокі почуття й буде захищати свою кохану від всього злого у цьому світі. Проте, щоб бути з ним разом, доведеться навчитися давати йому максимальну свободу і не втручатися у його справи і все, чим він не готовий ділитися. Стосунки з “сімкою” — це постійний виклик.

🔺 Число долі 8

Це амбітний і прагматичний чоловік, для якого головне у житті — його власні прагнення. Він шукає жінку, яка підкреслить його статус і стане надійним тилом. Така партнерка повинна бути розумною, красивою і повністю відданою йому. У цих стосунках вона повинна буде займатися домом, дітьми і створювати комфортні умови для його щасливого життя. Від партнерки йому потрібне повне підпорядкування та відданість, готовність завжди взяти на себе проблеми й вирішити їх самотужки, не псуючи його гарного настрою. “Вісімкам” зазвичай досить важко проявляти свої почуття і будувати глибокі емоційні зв'язки, вони — наче черепаха, яка постійно ховається у свій панцир від потенційної небезпеки.

🔺 Число долі 9

Це чуйний та романтичний чоловік, який шукає ідеальну дівчину. Він цінує чесність, лояльність та підтримку і готовий дарувати свої любов і турботу. Та при цьому до партнерки у нього досить високі вимоги: вона повинна бути ідеалом буквально у всьому — починаючи від зовнішнього вигляду вдома, коли її не бачить ніхто сторонній, і закінчуючи списком літератури, яку вона прочитала. Стосунки з цим чоловіком вимагають такту, терпіння та вміння балансувати між його потребами і вашими власними. З вираженням своїх почуттів у цього альфи, до речі, можуть виникати проблеми, тож вам буде важко зрозуміти, чи дійсно ви для нього настільки цінна, як вважаєте. Щоб розкритися перед кимось, йому потрібен час і простір.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про магічну силу герані. Наші бабусі неспроста тримали ці квіти на кожному підвіконні й доглядали за ними краще, ніж за усіма іншими вазонами в домі.