Яка різниця у віці — бездоганна? Любовна нумерологія

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Люди закохуються одне в одного без причини. Цьому почуттю не підвладні ані гроші, ані вік. Езотерики розповіли, що різниця в роках у пари має свої містичні секрети. Наприклад, є числа, які сприяють щасливим стосункам. Раніше ми писали, які речі притягують хвороби , а тепер розкажемо про любовну нумерологію.

Яка різниця у віці між вами і вашою коханою людиною? У залежності від цього числа, згідно з нумерологією, можуть бути і ваші стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо різниця у віці має цифру 1, наприклад 1 рік чи 11 років, то у ваших стосунках буде конкуренція, адже це — число лідерства. Така пара може часто сперечатися, хто кращий, забувши, що повинні доповнювати одне одного, а не змагатися між собою.

Яка різниця у віці — бездоганна? Любовна нумерологія - фото №1

Переважає 2? Така пара матиме успіх, якщо обидва будуть прислухатися одне до одного, а поради будуть просто вираженням власного досвіду, а не примусом.

Число 3 сприяє тому, що пара буде дуже щаслива. Між вами буде сміх, радість та гарний настрій. Ви будете доповнювати одне одного і матимете міцну сім'ю.

Якщо між вами 4 роки різниці, або 13 (1+3=4), то ваша сім'я навряд протримається довго. Ви будете вчитися на своїх помилках, використовуючи одне одного. Ви — кармічні партнери. 5 років різниці показують авантюризм, сміливість і радість. Ви проживете довго і щасливо, сміючись та жартуючи з усього, бо вам так весело.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Яка різниця у віці — бездоганна? Любовна нумерологія - фото №2

6 років різниці також сприяють щасливому шлюбу. Це число позначає наставників. Отож, ви будете підтримкою одне для одного, натхненням і затишком. 7 років різниці можуть розлучити вас через 5-6 років сумісного життя. Вас потягне на пригоди. Жоден із вас не підтримає одне одного, коли виникне ідея змінити роботу чи зайнятися хобі.

Якщо різниця між вами — 8 років, ви не зможете довго бути разом. Це число символізує підприємництво, отож ви будете конкурентами, які вихваляються і сваряться між собою, замість того, щоб об'єднатися заради однієї мети.

Різниця у 9 років буде тримати пару разом максимально довго. Це число має енергетику доброти, співчуття і романтики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Яка різниця у віці — бездоганна? Любовна нумерологія - фото №3

Раніше ми писали, яку енергетичну силу має субота. Езотерики розповіли, як провести цей день, аби зарядити енергією та успіхом наступний тиждень.