Бачили немовля уві сні? Ось про що попереджає такий сон

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

До чого сниться немовля і мала дитина
До чого сниться немовля, фото: PublicDomainPictures

Віщуни дали детальне тлумачення сну, в якому з'явилася малеча

Здавна наші пращури були переконані, що малі діти вві сні — це знамення. Проте, залежно від деталей сновидіння, таке знамення несе різний зміст. Раніше ми писали, до чого сниться молитва уві сні, а тепер розкажемо, що чекати від побаченого сну.

Дитина, яка тільки народилася, знаменує початок нового етапу життя. Зазвичай зміни будуть позитивними та зачеплять усі сфери життя. Пригадайте, кого саме ви бачили уві сні, і що робили. Такі нюанси допоможуть якісніше розтлумачити сон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Якою була дитина:

Чиста, здорова дитина сниться до приємного сюрпризу. Неохайна та брудна — до недобрих подій. У вашому оточенні є людина, яка вас обманює. Чиста, але розпатлана та неохайна дитина сниться до різких змін у житті: будуть і щастя, і смуток.

Якщо у дитини було руде волосся, чекайте щастя у стосунках. Дитина із темними косами сниться до зради, а світловолоса — до підтримки від родичів. Якщо дитина була в сукні, це попередження про романтичне побачення. Голе маля уві сні — до фінансових втрат.

Стать дитини

Дівчинка уві сні

Маленька дівчинка уві сні, або ж новонароджена — до успіху та вдалих починань. Скоро у житті сновидця будуть сюрпризи та хороші зміни. Особливо це буде стосуватися сфери кохання.

Хлопчик уві сні

Маленький хлопчик сниться до поліпшення фінансового стану. Або ви отримаєте чималі гроші, або вам повернуть великий борг. Немовля пророкує підвищення по кар’єрній сходинці та успіх у бізнесі, якщо у вас власна справа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
До чого сниться дитина — тлумачення віщунів
До чого сниться дитина — тлумачення ясновидців, фото: pixabay.com

Сонники провидців

За сонником Міллера

Малі діти уві сні — це попередження, що досягнути мети буде не так легко. Аби здійснити мрію, варто докладати сили. Якщо вам наснилися близнюки, це особливий знак. Дівчатка знаменують успіх у справах, а хлопчики — багатство.

За сонником Нострадамуса

Езотерик тлумачив сон про малих дітей і немовлят як знак скорого щастя і радості. Сновидцю це знак про поповнення в сім’ї або кар’єрний ріст.

За сонником Ванги

Немовлята уві сні — до гостей, яких сновидець давно не бачив. Також маленькі діти можуть попереджати про негаразди, з якими буде легко впоратися, але доведеться витратити свій час. Якщо уві сні мала дитина купалася, це знак, що у реальності доведеться зробити складний вибір.

Що ви робили із немовлям:

  • Тримали на руках — до зайнятості, що пов’язана із роботою або навчанням

  • Пеленали дитину — до клопотів, які заберуть весь ваш час

  • Годували — не варто починати нову справу, тому що вона швидко вас розчарує

  • Купали — ваша давня мрія та мета стануть реальністю

  • Цілували — до щастя і натхнення

  • Гралися — ваш проєкт матиме успіх, тому сміливо починайте свою ініціативу

  • Колисали, вкладали спати — до сварки

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Наснилася дитина — що чекати
Наснилася дитина — до чого це, фото: pixabay.com

Що дитина робила у вашому сні:

  • Плакала — до перспектив, які принесуть успіх у справах

  • Сміялася — до щастя

  • Обіймала вас — до захисту

  • Гралася з вами — благодійність, якою ви займаєтеся, потім вас врятує

Раніше ми писали, до чого сниться осінь. Віщуни розшифрували дане сновидіння у залежності від різних нюансів: коли це снилося, кому, і якою була погода.