Помилися уві сні? Віщуни розповіли, що це означає

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Сни бувають різноманітними. Частини з них — абсурдні, страшні або навіть комедійні. Якщо ви милися уві сні, це сигнал про нові майбутні події. Раніше ми писали, до чого сниться вода , а тепер розкажемо, що знаменує купання в ній.

Пригадайте, де саме ви милися, аби чітко розтлумачити свій сон, пише 7snov.com.ua. Якщо вода була чистою, і вам було комфортно, попереду щастя та успіх. Якщо ви не хотіли митися, чекайте неприємностей і ситуації, з яких ви захочете якомога швидше вийти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви бачили, як милася дитина, і у вас є свої діти, перестаньте бути до них такими вимогливими. Сон про те, як дівчина миється у тазику, показує незадоволення в сексуальному плані. Бачити, як миється колишній чоловік — до романтичного побачення. Якщо він був у піні — до весілля.

Сновидіння, де миється кішка чи собака показує, що варто серйозніше переглянути свої обов'язки. Ви нехтуєте справами, і це може негативно відгукнутися.

Якщо ви побачили сон, в якому миється померлий тато чи бабуся, це знак переживань через власну помилку. Перегляньте своє ставлення до життя: ніхто не винен у біді, яка трапилася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, до чого сниться крик. Віщуни розповіли, що чекати від такого сну в залежності від того, хто кричав, і що саме.