Найближча Повня обере чотирьох: які знаки Зодіаку скоро отримають доленосне послання від Всесвіту

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Що принесе перша Повня вересня 2024 року - гороскоп
Перша Повня осені: що вона принесе - гороскоп. Фото: freepik.com

Розповідаємо, хто опинився у "білому списку"

Вже завтра, 18 вересня, настане перша Повня цієї осені. Це буде особливий “магічний” час, коли багато людей зможуть відчути в собі силу та бажання змінювати світ (і свою долю також). Як зустріти Урожайну Повню кожному знаку Зодіаку ми вже розповідали, тож саме час дізнатися, на кого по гороскопу найближчим часом чекають доленосні зміни.

Найближчим часом 4 знаки Зодіаку отримають надзвичайно важливе послання від Всесвіту. Вищі сили таким чином спробують допомогти їм отримати від життя більше, ніж вони звикли просити! Хто опинився у цьому “білому списку” Всесвіту, розповідає “РБК-Україна”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Що принесе перша Повня у вересні 2024 різним знакам Зодіаку: гороскоп

Перша Повня осені 2024 - гороскоп
Повня 18 вересня 2024 року переверне життя 4 знаків Зодіаку. Фото: freepik.com

📍 Водолій

Якщо останнім часом ви відчували вигоряння, то найближчі кілька днів усе змінять: ви відчуєте приплив енергії та ентузіазму і зможете виконувати всі справи без зайвих клопотів. На вас чекає фантастичний період, коли все здаватиметься простим та легким, як ніколи. Готуйтеся до отримання “чарівного пенделя”, який все розставить по своїх місцях.

📍 Овен

Нещодавно ви точно отримували якийсь знак від Всесвіту, просто не звернули на нього уваги. Настає час змін і вам потрібно згадати, про що йдеться, щоб використати це собі на користь. Перша Повня цієї осені подарує вам щось дуже особливе та бажане — ви тільки зберіться і гарненько роззирніться навколо!

📍 Козоріг

Деякий час вам було ніяково: багато роботи, яка дає мінімум задоволення, погіршення стосунків з близькими людьми та друзями, постійна втома і небажання щось робити, можливо, борги… Нарешті це жахіття скінчиться! Найближча Повня широко відкриє перед вами двері можливостей! От тільки спершу потрібно буде пригадати обіцянки, які ви давали раніше, і постаратися виконати їх по максимуму — відразу після цього можете розраховувати на автоматичне потрапляння до “білого списку” Всесвіту.

📍 Діва

Якщо вам вже давно здається, ніби все не так, не засмучуйтесь. Настав час розтруситися і взяти долю у власні руки: найближчим часом ви зможете кардинально змінити своє життя, зробивши ковток свіжого повітря відразу після отримання “знаку згори”. Що це буде — дізнаєтесь тільки ви, тож будьте пильними та не ігноруйте сигналів Усесвіту!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про 5 пророцтв Нострадамуса, які вже збулися. Усі вони стосуються кардинальних змін, які сколихнули людство та змінили нашу історію.