Якщо сниться щур у будинку, чекайте доленосний поворот: ось що означає такий сон

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

До чого сняться щурі вдома
До чого сняться щурі, фото створене ШІ для Хочу

Що означає коли сниться щур у будинку — езотерики розшифрували сновидіння

Часто гризуни сняться людям у різних жахіттях. Проте бувають сновидіння, коли ці тварини — приємні та кумедні, а сновидець із ними грається. Такий сон може бути популярним, якщо у вас вдома є улюбленець щур, хом’як, морська свинка, мишка чи шиншила. Тоді варто замислитися, чи ви бачите свої емоції та пережиті події за день, чи це таки віщий сон. Раніше ми писали, до чого сниться злива, а тепер розкажемо, до чого сняться щури в будинку.

Загальне тлумачення сну

Щури уві сні символізують ставлення людей до сновидця. Це стосується і колег, і друзів, і коханої людини, і навіть рідних. Щури уособлюють емоції та критику зі сторони оточення людини, яка спить. Залежно від того, які емоції ви мали уві сні, і що ви робили зі щуром, залежить подальше трактування такого сну.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Негативні значення сну

Наші пращури вважали, якщо наснилися щури в будинку, потрібно чекати біди. Це знак про війну, голод або пандемію. Аби такий сон не здійснився, люди вставали із ліжка й одразу йшли до води. Вмиваючись, казали: “Куди вода, туди і сон”. Якщо пацюк нахабно себе вів, стрибав і пищав, це знак для сновидця, що біля неї — брехлива людина, яка одягнула маску янгола.

Багато щурів сняться до поганого врожаю, якщо вони тікають — попередження про пожежу. Щури наснилися перед поїздкою — до невдалої дороги. Якщо ці гризуни з’їли частину вашої їжі — до проблем із зубами, а вкусили вас — до біди. Щобільше, якщо укус був до крові — то негаразди торкнуться саме кровних родичів.

Позитивні значення сну 

Якщо ви годували щура, це знак, що ви правильно обдумаєте свої подальші дії. Це принесе вам повагу, визнання та гроші. Дресировані, “домашні щури” сняться до грошей та успіху в бізнесі. Якщо вони були в клітці, — до кар’єрних злетів. Якщо сняться щури в будинку, частина з яких — розчавлені, до викриття обману та повернення правди. Один щур сниться до народження дитини.

Поведінка щура уві сні

Наснився щур у будинку, який перебіг дорогу — до позитивної, важливої новини. Якщо гризун пищить — до весілля. Що означає коли сниться щур у будинку, який стрибає — до негараздів, а їсть сіно — до злиднів.

До чого сниться щур у будинку, який нападає на вас — до погіршення здоров’я. Якщо він покусав ваші руки — на сварки та конфліктів із близькими. Якщо уві сні кусав за ноги — попередження, що біля вас пліткарі та зрадники. Якщо щурі стрибають на ваше ліжко у сновидінні — до суперниці. Будьте обачні, ця людина сама буде “стрибати” на вашу половинку, провокуючи різні ситуації. Не вірте тому, що побачите перший раз, і не робіть поспішних висновків.

До чого сняться щури в будинку, які впиваються у шию — до хвороби, а хапають вас за одяг — до здійснення мрій. Проте буде чимало пліток. Якщо гризун накинувся ззаду і вкусив за спину — до зради.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До чого сняться щури в будинку по соннику Міллера?

Міллер написав свій сонник до чого сняться щури в будинку. У першу чергу це попередження про сварки та непорозуміння із колегами. Якщо ви спіймали щура уві сні — то в реальності легко переможете ворогів. Якщо ви вбили гризуна, чекайте успішного завершення у справі, над якою працюєте.

Що означає, якщо наснився щур у будинку, за сонником Фрейда?

Наснився щур у будинку — чекайте на виявлення власних страхів, комплексів та яскравих бажань. Фрейд пов’язував такий сон із інтимним підтекстом. Він вважав, що сновидець пригнічує свої емоції та не усвідомлює власних бажань.

Трактування сонника Ванги

Ясновидиця Вангелія казала, якщо сниться щур у будинку, це до зради. Багато гризунів попереджають про оточення підступних людей і вказують на те, що у сновидця занадто низька самооцінка. Сон, у якому щури по вас бігають, знаменує ваші погані вчинки у майбутньому.

Якщо вас укусив щур уві сні, чекайте сварку із друзями. Не піддавайтеся емоціям, тому що ви все одно будете сумувати одне за одним. Сон, у якому ви труїте щурів, означає успіх у реальності. Справа, над якою ви працюєте, буде мати хороші результати.

За сучасним сонником

Пацюки уві сні попереджають сновидця про ворогів, яких він не помічає у реальності. Сучасний сонник вказує, що ці гризуни сняться до розчарування в коханні або в друзях. Ймовірні сварки та сльози. І це буде не через поведінку сновидця, а через плітки і зраду близьких, які все зіпсують. Аби цього уникнути, тримайте особисту дистанцію та не розповідайте про свої стосунки.

Якщо вам снилося, що ви боретеся із щурами, чекайте обману та нахабної поведінки у вашу сторону. Час навчитися розставляти особисті кордони. Зловити щура уві сні — до успіхів. Садити в клітку — до перемоги. Кольорові щури попереджають про небезпеку від згубних звичок. Час подбати про своє здоров’я.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Місячний сонник

Щури вдома сняться до грошей та народження дитини. Якщо гризуни пищали, скоро буде вигідна пропозиція нової роботи. Якщо вони намагалися вас вкусити і бігали за вами, це знак, що ви зійшли зі стежки свого життя і не виконуєте свою місію.

Нагадаємо, раніше ми писали, що означає сон про воші. Езотерики розповіли, що чекати від такого сновидіння у реальності. Пригадайте деталі сну, аби чітко розтлумачити його значення.