Чому не можна викидати старий телефон? 5 вагомих причин

Гаджети та авто
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Багато людей вирішують позбутися свого старого мобільного телефону після придбання нового. Але експерти настійно рекомендують так не робити. Чому? Читайте у нашому матеріалі!

Старий телефон не варто викидати, адже насправді він може бути все ще корисним, хоч і в іншій ролі. Що можна з ним зробити? Ось кілька ідей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • Будильник. Навіть на найстаріших мобільних пристроях є будильник. Чому б не використовувати старий смартфон як будильник замість того, щоб навантажувати новий пристрій?

  • Плеєр. Якщо ви слухаєте музику, то чому б не заощаджувати заряд акумулятора нового смартфона і не використовувати старий гаджет як плеєр?

  • Електронна книга. Аналогічно, ви можете використовувати старий пристрій для читання електронних книг і таким чином зберегти заряд акумулятора нового.

  • Навігатор. Новий смартфон потрібно берегти, але використовувати GPS-навігатор в автомобілі буває дуже необхідним. У цьому випадку старий пристрій може стати чудовою альтернативою.

  • Запасний смартфон. Не варто забувати, що ваш новий мобільний телефон може раптово вийти з ладу. У такому випадку, старий пристрій стає надійним помічником.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таким чином, збереження старого мобільного пристрою та його використання для різних функцій може бути розумним та економічним рішенням. Також раніше ми назвали  три причини , через які не можна користуватися пристроєм з розбитим або тріснутим склом.