Натискати категорично заборонено! Яку кнопку не варто зачіпати, коли ви за кермом

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Для досвідчених водіїв, які постійно за кермом і не уявляють свого життя без автомобіля, всі застосування у салоні давно відомі. А от людям, які придбали авто нещодавно доведеться розбиратися протягом тривалого часу, адже так багато потрібно знати і вміти .

 Пам'ятати що варто міняти раз на рік, знати  способи позбутися конденсату та багато інших важливих моментів. А на яку кнопку не можна ніколи натискати під час руху, розповість rbc з посиланням на YouTube-канал Скоті Кілмера з США.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ніколи не можна робити це в машині

Досвідчений механік попереджає  колег-водіїв про те, яку кнопку слід уникати нажати під час водіння, щоб не заснути і не потрапити у аварію.

Недавно у свому відео механік розповідає про функції кондиціювання повітря та який вплив вони можуть мати на рівень вуглекислого газу в автомобілі

Хочу повідомити вам, що кондиціонер повинен працювати на свіжому повітрі, а не на рециркуляції. Річ у тому, що рециркуляція підійде, коли на вулиці дуже жарко і ви хочете швидше охолодити машину,

-  сказав експерт.

Це може стати небезпечно під час тривалих поїздок, оскільки рівень вуглекислого газу почне підвищуватись коли  підвищується  рівень кисню. Коли кисню бракуватиме ви почнете відчувати сонливість, тому залиште його включеним, коли їдете по шосе в тривалу поїздку. Коли температура повітря на вулиці низька, рециркуляція працює нормально, але задні вікна лишайте напіввідчиненими, радить механік.

Ця інформація може виявитися дуже важливою для водіїв, особливо тих, які подорожують на великі відстані, оскільки дослідження показали, що рівень вуглекислого газу в автомобілі, що перевищує середній рівень, може погіршити когнітивні здібності водія і вплинути на  час реакції скоротивши її.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ця важлива порада може врятувати від неприємних ситуацій у тривалій поїздці. Про неї варто пам'ятати, як у новому автомобілі, так і  придбаному  вживан им.